TechAddikt Hardver Asus Az ASUS őszi újdonságaival ismerkedtünk: gamer irány és perifériák, üzleti megoldások

Az ASUS őszi újdonságaival ismerkedtünk: gamer irány és perifériák, üzleti megoldások

Az őszi CHS Hungary partnertalálkozó keretein belül több disztribúció felhozatalát sikerült megvizsgálnunk, melyek a 2015-ös őszi datálást kapták. Elsőként az ASUS felhozatalából szemezgetünk.

asus_2015_osz_chs_techaddikt_003

Alapvetően az ASUS jelenlegi kitelepülésével a hardverekre, perifériákra, konkrétabban a gamer kiegészítőkre és kellékekre összpontosított, azonban helyet kaptak a business megoldások is.

asus_2015_osz_chs_techaddikt_008

Előbbi kategóriát értelemszerűen az alaplapok, illetve a VGA kártyák képviselték: feltűnt egyebek mellett a B150 Pro Gaming D3 és a ROG Maximus VIII Ranger lap, melyek megkérdőjelezhetetlen prioritást élveznek a szegmensben – nem beszélve a H170 Pro Gaming széria darabjairól, de találkoztunk a jelenlegi egyik legnagyobb újdonságnak számító ASUS Strix GeForce GTX 950 középkategóriás videokártyával is.

asus_2015_osz_chs_techaddikt_004

Terveink szerint minden jelenlegi leginkább releváns termékről külön-külön tesztekkel is szolgálunk olvasóinknak, nagy valószínűséggel az előbb említett GTX 950 modellel kezdünk.

asus_2015_osz_chs_techaddikt_002

Ezeken felül a legújabb, kiterjesztett hatótávú (360 fokos lefedettséget ígérő). 5GHz-es vezeték nélküli kapcsolatra alkalmas routereket is megismerhették a jelen lévők – EA-AC87, továbbá AIO és mini PC-k is bekerültek a felhozatalba.

asus_2015_osz_chs_techaddikt_006

A business kategóriát elsősorban a notebook portfólió egy-egy kiemelt modelljével képviselte az ASUS, de a felsorakoztak a leginkább jelentős desktop megoldások is, egerekkel, billentyűzetekkel megspékelve.

asus_2015_osz_chs_techaddikt_007

Még több fotó: TechAddikt Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 1D Mark IV fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., NikeUtómunka hardver: Acer, ASUS, Gigabyte