TechAddikt Notebook Acer Kecses átmenetek, végtelenül adaptív: az Acer bemutatta az új Aspire R 13...

Kecses átmenetek, végtelenül adaptív: az Acer bemutatta az új Aspire R 13 alakítható notebookját

Az Acer néhány nappal ezelőtt leplezte le az új Aspire R 13 (R7-372T) alakítható notebookot, maximális használhatóságot ígérve kecses átmenetekkel, egy halom felhasználói móddal, miközben a legújabb technológiák is felvonultatásra kerültek.

acer_aspire_r13_r7_372t_techaddikt

Mindezt egy még produktívabb, egyedülállóbb felhasználói élménnyel párosítva.

Kecses átmenetek. Végtelenül adaptív.

Az Acer Aspire R 13 az Acer zsanéros Ezel Aero Hinge technológiáját használja, amely hat módot támogat: a felhasználók maximalizálni tudják termelékenységüket a klasszikus Laptop módban, és át tudnak kapcsolni Display módba úgy, hogy a billentyűzetet elrejtik a hátlap mögé 180 fokos lapos szögben. Ez ideális prezentációk, együttműködések tekintetében, egyszerűbbé válik a megosztás és a szórakoztatás is. Tent (sátor) módban a felhasználók még több lehetőséggel gazdálkodhatnak, a mesterien kialakított mágneses dizájn pedig lehetővé teszi, hogy Tablet/Pad módba hajtsuk ki az eszközt. Így az Acer Aspire R 13 szinte minden módozatban megállja a helyét, kiváló betekintési szögekkel, jó láthatósággal, akár Stand (álló) módban is.

Az innovatív Ezel Aero Hinge kecses átalakíthatóságot hordoz a módok közt, a fémes-magnézium hatású burkolattal tűrésálló, ugyanakkor vékony dizájnnal rendelkezik. A patentes 180 fokban forgatható középső zsanér lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a lehető legjobb szögbe döntsék a kijelzőt, mindezek mellé gördülékeny érintéses élményt garantálva, könnyed kijelző nyitással.

Az Acer Aspire R 13 támogatja a Thunderbolt technológiát is, mely az USB C sebességét akár 40 Gbps-re is növelheti; ez nyolcszor gyorsabb, mint az USB 3.0 szabvány. A Thunderbolt 3 megnyitja a kaput a határtalan kapcsolódási lehetőségek előtt, mint például külső grafikus modulok csatlakoztatása komoly játékokhoz. Mindezek mellett az Acer Aspire R 13 2 RAID 0 SSD-vel konfigurált.

Csak 18.5 milliméter vékony, és nincs több, mint 1.6 kilogramm. Az Acer Aspire R 13 a hatodik generációs Intel Core processzorokkal kerül forgalmazásba, a fokozott teljesítmény és grafika, valamint a megnövelt akku-üzemidő érdekében.

A gyorsabb hálózati kapcsolat érdekében az Acer Aspire 13-ba Qualcomm VIVE 2×2 802.11ac WiFi rendszer került integrálásra Qualcomm MU EFX / MU-MIMO technológiákkal, melyek háromszor gyorsabbak, mint a korábbi hagyományos 802.11ac termékek.

“A Qualcomm MU / EFX MU-MIMO technológia egy kitűnő támogatás mindazon felhasználók számára, akik igénylik a teljesítményt. Nekik fejlesztettük az Acer új Aspire R sorozatú notebookjait” – vélekedett Rahul Patel, a Qualcomm első embere. “A Qualcomm MU-MIMO technológia jelen van a számítógépekben, az okostelefonokban, a routerekben – minden esetben fő cél a gyorsaság és a felhasználók kiszolgálása. Mindez szükséges egy erőteljes, stabil hálózathoz” – tette hozzá.

Munkához és játékhoz is elegendő hardver

Az Acer Aspire R 13 beépített precíziós érintőpaddal (PTP) rendelkezik, mely növeli a teljesítményt és termelőképességet, mindezt úgy, hogy a paddal navigálhatunk egyszerűen, akár négy fő gesztúrával (tap, swipe, scroll, zoom). Mindez egyszerűbb, mint valaha, azonnali hatékonysággal és produktivitással. Ráadásul a 4 ujjas érintőpadot a Windows 10 is támogatja. Az Acer TrueHarmony Plus hangrendszer Dolby Audio-val erőteljes hangzást biztosít.