TechAddikt Hardver Asus Az ASUS új X99 Signature és ROG Strix alaplapokat jelentett be

Az ASUS új X99 Signature és ROG Strix alaplapokat jelentett be

Az ASUS és a Republic of Gamers (ROG) bejelentette az ASUS Signature X99-Deluxe II, X99-A II és X99-E, valamint a ROG Strix X99 Gaming modellt a ROG Strix sorozat legújabb tagjaként.

asus-rog-strix-x99-techaddikt

Az Intel X99 lapkakészletet tartalmazó négy ATX alaplap egy sor exkluzív technológiával bővítik a legújabb LGA 2011-v3 Intel Core i7 típusú processzorok teljesítményét.

Az új termékcsoportról Joe Hsieh, az ASUS vállalati alelnöke és az alaplap üzletág vezérigazgatója azt mondta: „X99 alaplapjaink világszerte sok elismert kiadvány és szerkesztő díját nyerték el, az ASUS-t egyértelműen az első számú alaplap márkaként dicsérik. Fontos törekvésünk, hogy népszerű, egyszerűen használható, stabil és megbízható alaplapokat kínáljunk — ezért állítjuk, hogy a LEGJOBBAK. És büszkén vezetjük be a teljesen új X99 alaplapjainkat, amelyek lehetővé teszik, hogy a felhasználók testre szabják a játék élményt és maximalizálják a teljesítményt olyan módon, ami egyszerűen nem lehetséges semmilyen más alaplap márkával.”

Határok feszegetése: Díjnyertes örökség továbbfejlesztésével maximális teljesítmény és stílus

A népszerű és díjnyertes ASUS X99 Signature alaplap család visszatér, hogy a PC hardver határait kitolja az elfogadott korlátokon túlra, miközben számos új tulajdonság és technológia hozzáadásával fokozza a teljesítményt és javítja az esztétikát — lehetővé teszi, hogy a PC építők a legjobb alapokon egyedi berendezéseket alkossanak.

Az új X99 Signature alaplapok többek között tartalmazzák az úttörő OC aljzatot, amely minden várakozáson felül növeli a CPU és DDR4 teljesítményét, valamint az exkluzív 5 kártyás optimalizálást, amellyel egy kattintással megoldható a túlhúzás és a hűtés. Az újonnan továbbfejlesztett Fan Xpert 4, X99 Signature alaplapok új szintekre emelik a személyre szabott hűtést, mivel minden fejen képesek érzékelni a PWM/DC ventilátorokat, nagy áramerősségű ventilátorokat használnak, és a vízhűtéses pumpákat szoftveresen is és a média által elismert ASUS UEFI BIOS programban is vezérlik.

Az új alaplapokon van az ASUS Aura is, integrált RGB megvilágítással és 4 tűs LED csatlakozófejjel, merész megvilágítási hatások létrehozására — mindez egyre nagyobb számú Aura-képes ASUS hardverrel egyszerűen szinkronizálható.

A legújabb generációs X99 Signature alaplapokat ASUS SafeSlot kártyahelyekkel tervezték. Ez az újra feltalált, megerősített PCIe a kártyahelyet új betétformázási eljárás alkalmazásával szilárdító fémmel köti össze, ezáltal kiváló 1.6X megtartást és 1.8X nyírószilárdságot lehet elérni.

A felfrissített X99 Signature sorozatnak fontos jellemzői az új generációs csatlakozások is, maximum két U.2 és M.2 kártyahelyével képes kihasználni a 32 Gbps PCIe® sávszélességet, a 3×3 802.11ac Wi-Fi-t[1], és az A  és fordított C típusú USB 3.1 csatlakozást. Az X99-Deluxe II tartalmazza az ASUS ThunderboltEX 3 gyorsan felszerelhető bővítőkártyát, amellyel akár hajmeresztő 40 Gbps sebesség is elérhető.

ROG Strix X99 Gaming: Csatlakozz a köztársasághoz, szabadítsd fel a benned élő lázadót

A ROG Strix a Republic of Gamers legújabb tagja — és a ROG Strix X99 Gaming az első ROG Strix alaplap. A ROG Strix X99 Gaming elsőrendű teljesítménnyel, innovációval és magabiztos dinamizmussal szabadítja fel a gamert, merész kivitelével és élénk, testre szabható színeivel sarkall önmegvalósításra.

A ROG Strix X99 Gaming nagyszerű játékesztétikája lehetővé teszi, hogy a szenvedélyes gamerek a konfigurációt több színnel világítsák meg. Az ASUS Aura, az intuitív világításvezérlő szoftver segítségével a tíz LED hatást személyre lehet szabni, és emellett tökéletesen szinkronizálható. A gamerek a mellékelt matricák segítségével illeszthetik a világítási effektusok színét a konfigurációhoz és díszítéséhez.

A ROG Strix X99 Gaming SupremeFX, Sonic Radar II, Intel Ethernet és GameFirst technológiájú játékokhoz készült. Az árnyékolt SupremeFX problémamentes Hi-Fi hangzást biztosít figyelemre méltó 115 dB jel/zaj aránnyal (SNR), így a játékosok fejhallgatóján vagy hangszóróján csak a legjobb hangzás tapasztalható. A Sonic Radar II rejtett rátétlapon megmutatja, hogy a csatatéren mi foglalkoztatja az ellenfeleket és a csapattársakat, miközben a versenyszintű Intel Gigabit Ethernet kapcsolatnak megvan az a komoly kettős előnye, hogy csökkenti a CPU terhelését, kivételesen magas TCP és UDP teljesítményt nyújt és jelentősen csökkenti a processzor munkaterhelését, ezzel kapacitást szabadít fel a játékhoz. A teljesen új GameFirst IV optimalizálja a hálózati forgalmat, ezzel lagmentes játékot biztosít — leírhatatlan sebességgel és mozgékonysággal segíti a gamereket, hogy fölénybe kerüljenek.

A teljesítmény maximalizálása érdekében a ROG Strix X99 Gaming 5 kártyás optimalizálással is rendelkezik, ezáltal egy kattintással lehet hangolni, ebben a Fan Xpert 4 végzi a tökéletes hűtést és vezérlést, plusz az OC aljzat hozza ki a DDR4 és a processzor teljesítményéből a maximumot.

A Gamer’s Guardian valódi védelmet nyújt a ROG Strix X99 konfigurációk számára, többek között a teljesen új ASUS SafeSlot kártyahelyekkel és még sok kiváló védelemmel, nagymértékben tartós alkatrészekkel és intelligens „csináld magad” jellemzőkkel. A ROG Strix X99 nagyszerű adatátvitelt is biztosít az alaplapi U.2, A és C típusú USB 3.1, M.2 csatlakozásokkal, a 2×2 MU-MIMO Wi-Fi-vel. A páratlanul intelligens RAMCache technológia egy egész tároló eszközt helyez hatékonyan gyorsítótárba, ezzel a nagy sebességgel indíthatók kedvenc játékok és alkalmazások.

Ultragyors átvitelek: A ThunderboltEX 3 bővítőkártyával akár 40 Gbps sebességek is elérhetők

Az új ASUS Signature X99-Deluxe II, X99-A II, X99-E és ROG Strix X99 Gaming alaplapok valamennyien támogatják a ThunderboltEX 3 kártyát, ami az Intel által tanúsított Thunderbolt 3 kártya, és lélegzetelállító, akár 40 Gbps sebességek elérésére tesz képessé — ez négyszer gyorsabb, mint egyéb PC adatátviteli kábeleké, a videó sávszélesség pedig kétszerese a legújabb 60 Hz-es 4K UHD kijelzőkének. A Thunderbolt 3 maximum hat készülék soros összekapcsolását is támogatja, C típusú csatlakozója kompatibilis a legújabb C típusú USB 3.0 készülékekkel. Támogatja az USB energiaátadási specifikációt is, ezzel akár 36 W gyorsan, nagy teljesítménnyel feltölthető. Az X99-Deluxe II tartalmazza a Thunderbolt 3 kártyát.

EZ „csináld magad” készlet: Amikor a „csináld magad” a legkönnyebb

Az ASUS bátorítja a PC-tépítőket, és törődik azzal, hogy berendezéseik összeszerelésénél a legjobb tapasztalatot szerezzék. Az EZ „csináld magad” készletben 45 az 1-ben csavarhúzó található ergonomikus, csúszásmentes markolattal, ami sokféle rögzítésre alkalmas. A készlet behúzható és pneumatikus ASUS VGA tartót is tartalmaz, amely maximum három nehéz grafikus kártyának biztosít merevítést, ezzel megakadályozza a kártyahely sérülését és az alaplap meghajlását. A tartó sima bevonata és többféle magasságra való beállíthatósága révén könnyen felszerelhető. Az EZ „csináld magad” készlet világszerte külön megvásárolható.

 

Előző cikkKiemelten biztonságos az LG G5 és LG V10 telefonok használata
Következő cikkWarcraft: A kezdetek gyorstalpaló A-tól Z-ig