TechAddikt Fotó, videó, film Canon Canon EOS 7D Mark II a Camera Kft. kínálatában

Canon EOS 7D Mark II a Camera Kft. kínálatában

Korábban már megérkezett, viszont a nagy érdeklődésre való tekintettel már el is fogyott – hirdeti a Camera Kft. a már megjelenése pillanatában is igen nagy népszerűségnek örvendő tükörreflexes fényképezőgép kapcsán. Egész pontosan a vázra utal a Canon márkabolt- és szakszerviz, ugyanis a napokban megérkezett néhány darab termék azonnal értékesítésre került.

canon_eos_7d_mark_ii_camera_kft

Érthető, hiszen nagy várakozás előzte meg a Canon EOS 7D Mark II érkezését – sokak kedvenc váza volt az előd 7D, kifinomult képérzékelője, lassításokra kiválóan alkalmas funkciója miatt videósok (is) közkedvelt alternatívaként tekintettek rá.

Most tehát itt van, ha fizikailag nem is, de rendelni lehet a Canon EOS 7D Mark II-ből, méghozzá a Camera Kft. webáruházán keresztül a leginkább célszerű. Mi pedig egészen biztosak vagyunk abban, hogy rövid határidővel birtokba is vehető az újdonsült kiszemelt DSLR fényképezőgép.

Néhány szóban a Canon EOS 7D Mark II kapcsán: a Dig!c 6 dual lapka rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően nagy sebességű aktivitás is természethűen ábrázolható (fotó), mindezek mellé kiváló színhatás is társul. Ha sorozatfelvételek készítése (egyik) fő profilunk, úgy 10 felvétel/másodperc a kapacitás, ráadásul mindezt akár 20.2 megapixels felbontásban a továbbfejlesztett CMOS-nak köszönhetően. A képek megfelelő élességéért a 65 keresztpontos AF felel, így valóban lehetővé válik a kompozíción szereplő témák optimális elkülönítése.

A Canon EOS 7D Mark II kettő szabványú memóriakártya-aljzattal lett ellátva (CF, SD), így akár backup, akár háttértárhely kibővítés gyanánt is használható. Természetesen a full HD 1920×1080 képpont felbontású videofelvételek készítése is kivitelezhető, akár 60 frame per secund sebességgel, teljes audio (külső mikrofon és fejhallgató) támogatással.

További részletek végett célszerű ellátogatni a Camera Kft. honlapjára (http://camerakft.hu), illetve az üzlet webshopjába is (http://webshop.camerakft.hu/).