TechAddikt Hardver Gigabyte CeBIT 2016: GIGABYTE újdonságok

CeBIT 2016: GIGABYTE újdonságok

A GIGABYTE számos újdonsággal és érdekességgel készült az idei, 2016-os CeBIT-re.

gigabyte-ingyenes-thunderbolt-3-upgrade-g1-gaming-cebit-2016-techaddikt

A németországi Hannoverben megrendezendő eseményen alapvetően a GIGABYTE Z170 lapkakészletre épülő alaplapjai kapják a fő hangsúlyt, valamint az olyan lapok, amelyek high-end desktop konfigurációkba javallottak. S persze ne feledkezzünk meg a BRIX termékekről sem!

Alaplapok játékra tervezve 

Elsősorban a GIGABYTE G1 széria az, amelyre kiemelt hangsúlyt fektet a gyártó a 2016-os CeBIT-en. Ezek a lapok Intel Z170 lapkakészletre épülnek, a Z170X Gaming G1, a Z170X-Gaming 7, a Z170X-Gaming 5, illetve a Z170X-Gaming 3 tekintetében. Mindegyik alaplap a gamer szférát célozza, számos, csak a GIGABYTE-nál létező technológiával. A termékek USB 3.1 támogatással bírnak, de tartalmaznak Type-C csatlakozót is, valamit Intel Thunderbolt 3 támogatásúak nagyrészt.

 A jövő megtervezve: GIGABYTE high-end asztali gépekbe szánt alaplapok

Az alcímben szereplő termékek Intel Xeon E3-1200 V5 processzorokhoz lettek tervezve, ECC DDR4 memória-támogatással.

gigabyte-x150m-2016-cebit-techaddikt

Ez a professzionális osztályú alaplap-család tökéletes minden olyan tartalomkészítő irányhoz, amely speciálisan fotózással, kivitelezéssel, videostreameléssel és hasonló egyébbel foglalkozik. Tökéletes csatlakoztathatóság jellemzi az alaplapokat, 3. generációs PCIe támogatással, M.2 csatolókkal rendelkeznek. Akár a 32 Gb/s sebesség is elérhető.

Ultra kompakt: itt a GIGABYTE BRIX következő generációja

A GIGABYTE barebone mini PC családja megújult.

gigabyte-brix-2016-cebit-techaddikt

Az Intel 6. generációs processzoraival újra nagy dobásnak ígérkezik ez a vonal, USB 3.0 portokkal, jó videó kapcsolódással (mini DP, HDMI) – akár egy jó alternatíva arra, hogy megalapozzuk az otthoni mozizás élményét.