TechAddikt Hardver Gigabyte GIGABYTE GV-N950XTREME-2GD: ténylegesen extrém GTX 950 alapú VGA kártya?

GIGABYTE GV-N950XTREME-2GD: ténylegesen extrém GTX 950 alapú VGA kártya?

A GIGABYTE büszkén mutatta be legújabb, kifejezetten gamereket becélzó videókártyáját, a GIGABYTE GV-N950XTREME-2GD modellt. A kártya extrém játékélményt ígér, teljeskörű overclock mutatókkal, rugalmassággal, egy új szintet megcélozva.

gigabyte_gtx950_xtreme_techaddikt

A GTX 950 XTREME grafikus kártya az utolsó gamer termék, mely a gyártó portfólióját színesíti 2015-ben. A kártya GPU-ja a végletekig húzható, a WINDFORCE elnevezésű technológia pedig garantálja a kiváló hűtést (3D aktív ventilláció). Egyszerre csendes, és hatékony.

XTREME teljesítmény

A GTX 950 X-TREME túlmutat az eddigi gamer vonal által beállított mércén. Az új technika lehetővé tesz olyan egyedi szintű túlhúzási lehetőségeket, melyről minden gamer csak álmodni tud, ráadásként a memória 7Gbps-ig tornászható, a még élesebb és gördülékenyebb játékélmény végett. Így a 4K beállítások is elérhetővé válnak.

XTREME hűtés

A GTX 950 XTREME GAMING WINDFORCE 2x hűtésrendszerrel lett felszerelve. Így a GPU-ból ténylegesen magasabb sebesség csikarható ki, köszönhetően az egyedi megmunkálást kapott ventilátor-lapátoknak, miközben a zajszint is alacsony marad. Mindehhez

XTREME védelem

társul, így a kártya pormentessége is megoldott, tisztítás és egyéb külső beavatkozás nélkül.

TREME küllem

Stílusos hátlap, LED-ek, több színben pompázó kialakítás: a GTX 950 XTREME GAMING igazán a prémium játékosok kedvencévé is válhat. A WINDFORCE LED embléma akár 7 különféle színben is beállítható, különféle fényeffektekkel tarkítva a játékmenetet a GIGABYTE OC GURU szoftver segítségével.

XTREME rugalmasság

A GTX 950 XTREME GAMING csúcsminőségű alapanyagokból lett kialakítva, azért, hogy a gamerek a legstabilabb hardvert kaphassák kézhez.