TechAddikt Mobileszköz Lenovo CES 2016: szelfizés a sötétben a Lenovo VIBE S1 Lite okostelefonnal

CES 2016: szelfizés a sötétben a Lenovo VIBE S1 Lite okostelefonnal

A Lenovo a CES-en jelentette be az új Lenovo VIBE S1 Lite okostelefont, bizonyítva ezzel, hogy a megfizethető ár, a teljesítmény és a szórakoztatás egyszerre megvalósítható.

lenovo-vibe-s1-lite-techaddikt

Nem minden ígéretes fotótéma esetében jók a fényviszonyok, és néha a tökéletes szelfit is gyenge fényben kell elkészíteni. Ezért a Lenovo VIBE S1 Lite-ot 8 megapixeles, a torzítás teljes kiküszöbölése érdekében 5 részből álló objektívvel ellátott előlapi kamerával, Sony képérzékelővel, valamint a fénymennyiséget növelő, beépített szelfi vakuval szereltük fel. Egy jó csoportképet szeretne csinálni? A panoráma szelfi funkció befogja az egész csapatot, a retusáló szoftver pedig biztosítja, hogy az elkészült fotó biztosan mindenkinek elnyerje a tetszését. De nem álltunk meg a szelfiknél, ugyancsak elláttuk az eszközt egy 13 megapixeles PDAF hátlapi kamerával, valamint egy kettős LED CCT hátsó vakuval, hogy élénkebb színű képeket készíthessen a naplementét követően is.

A mindenfajta szórakoztatásra tervezett Lenovo VIBE S1 egy 5 hüvelykes, széles betekintési szögű Full HD kijelzővel érkezik, továbbá nagykapacitású, 2700 mAh-s akkumulátorának köszönhetően képes órákig filmeket vagy zenés videókat lejátszani. Úgy terveztük, hogy a felhasználók elvárásainak megfelelően kezelni tudja a streaminget, a letöltéseket és a többfeladatos működtetést, köszönhetően a 64 bites, nyolcmagos, 1,3 GHz-es MTK 6753 processzornak és az LTE kapcsolatnak. Mi több, a 16 GB-os beépített memória – amely microSD kártyával akár 32 GB-tal bővíthető – rengeteg helyet biztosít zenéknek, filmeknek, játékoknak és képeknek.

És ez még nem minden. A Lenovo VIBE S1 Lite mind külsejében, mind fogásában, a nagyon vonzó fém keretével és az ergonomikusan ívelt hátlapjával rendkívül kényelmessé teszi a kezelését. A készülék matt fehér és matt kék színben lesz elérhető.