TechAddikt Hardver Asus CES 2017: ASUS ROG és ROG Strix gamer alaplapok

CES 2017: ASUS ROG és ROG Strix gamer alaplapok

A legújabb Intel Z270 chipset alapján és az új extrém teljesítményű, hetedik generációs Intel Core (Kaby Lake) processzorokra felkészülve, a ROG és ROG Strix gamer alaplapokat világelső innovációkkal és ROG exkluzív technológiákkal látta el a gyártó, hogy minden gamer számára lenyűgöző teljesítményt nyújtson.

A ROG termékcsaládba tartozik az Extreme, amelyet újraterveztek a vízhűtéses technológia rajongóinak és azoknak a gamereknek, akik élvonalbeli fejlesztéseket követelnek; a Formula a teljesítmény-éhes gamereknek és a moddereknek, akik ki akarják próbálni a testre szabott vízhűtést; és a Hero a kiemelkedő szintű játékhoz, minden nap. Az új verziók közé tartozik a Code, egy stílusos alaplap a mod-okat kedvelők számára, valamint az Apex, egy felső kategóriás teljesítményorientált alaplap az overclockereknek és a gaming szerelmeseinek.

Bejelentették mindezeken felül a vadonatúj ROG Strix alaplap termékcsaládot is, amelyet úgy tervezett meg az ASUS, hogy minden gamer megtalálja a neki tetszőt. A paletta része a ROG Strix Z270E Gaming, ROG Strix Z270F Gaming, ROG Strix Z270H Gaming ATX alaplapok, mATX ROG Strix Z270G Gaming és mini-TX ROG Strix Z270I Gaming.

A kardvágások által inspirált egyedi, sarkos minták feltűnő vizuális dizájnt kölcsönöznek a ROG Strix sorozatnak, és a gyémántmetszett, fémes csillogású, több színben tükröződő ROG logó pedig büszkén jelzi a gamer életérzést A ROG Strix Z270 gamer alaplapok vegyítik a merész esztétikai megoldásokat, a prémium teljesítményt és a hihetetlen SupremeFX audiot a páratlan gaming élmények és stílus érdekében.

Ehhez a generációhoz a ROG felvonultatja az Aura Sync technológiát, amely a világ első alaplap vezérlésű, szinkronizált RGB megvilágítása, és bevezeti a 3D nyomtatással kompatibilis kiviteleket — megnyitva a személyreszabhatóság és testreszabás egy új korszakát .