TechAddikt Hardver Asus CES 2017: ASUS ROG gamer perifériák

CES 2017: ASUS ROG gamer perifériák

A ROG Strix Magnus egy teljesen új gamer mikrofon három stúdió minőségű kondenzátorral a nagyobb tisztaság és érzékenység érdekében — és ez egyben a ROG legelső mikrofonja is.

A streamereknek és a lelkes gamereknek tervezett Strix Magnus kompakt és stílusos is, valamint az iparág első gamer mikrofonja, amely környezeti zaj csökkentést (ENC) és testre szabható Aura RGB megvilágítási effektusokat is nyújt. Ez az új gamer mikrofon egy kiegészítő porttal is rendelkezik, amely hangszer vagy okostelefon által lejátszott hangot képes felvenni és egy kiegészítő USB hub segítségével pedig további eszközöket lehet hozzá csatlakoztatni.

A ROG Gladius II az FPS játékokra optimalizált optikai gamer egér testre szabható az Aura Sync RGB megvilágítással és a tartós, 50 millió kattintásra tervezett Omron nyomógombokkal. Az exkluzív easy-swap foglalat dizájnnal a ROG Gladius II megadja a gamereknek a szabadságot a kattintási keménység testreszabására és az egér élettartamának kibővítésére. Gladius II rendelkezik egy hagyományos DPI gombbal, amellyel az érzékenységet lehet vezérelni, valamint egy hüvelykujjal kapcsolható DPI gombbal, amely a gyors és azonnali váltást teszi lehetővé.

A ROG Strix Evolve egy változtatható kivitelű innovatív egér Aura Sync RGB megvilágítással. Könnyen cserélhető felső borítások négy különböző ergonomikus dizájnt tesznek lehetővé, amely által az egér mind a bal-, mind pedig a jobbkezes gamereknek kényelmes használatot biztosít. A tartós, 50 millió kattintásos Omron nyomógombok biztosítják, hogy az egér leginkább használt részei (az egérgombok) megbízhatóan ellenálljanak az extra kattintásoknak.

A ROG Strix Impact egy könnyű, ergonómiai kivitelezésű kétkezes egér, amelyet a maratoni hosszúságú MOBA játékmenetek alatti maximális kényelemre terveztünk. Az Aura Sync RGB megvilágítás személyes testreszabhatóságot kínál, a tartós, 50 millió kattintásos Omron nyomógombok pedig hosszú ideig megbízható kattintásokat tesznek lehetővé. A ROG Strix Impact kétszintű DPI gombbal is fel van szerelve az on-the-fly DPI váltáshoz, egy jelzőfény pedig az aktuális szintbeállítást mutatja.

A GX970 egy vezetékes gamer egér leválasztható oldalsó panellel az egyes játékhelyezetekre optimalizálható gombkiosztás céljából. A szabvány oldalsó panel két hüvelykujj gombbal rendelkezik, amelyek ideálisak a könnyedebb játékhoz és az általános számítógép-használathoz. Ez a panel a beépített 10-gombos hüvelykujj panellel kapcsolható, amely kiváló az intenzív játék közbeni gyors parancskiadáshoz. A GX970 alaplapi memóriával és intuitív társszoftverrel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a gamereknek akár három különböző profil létrehozását és eltárolását az optimális teljesítmény eléréséhez 3 különböző típusú játékban. Ezenkívül a beállítható követési sebesség 50 és 12.000 DPI között értékre állítható, egy testre szabható súlyrendszer pedig lehetővé teszi a gamerek számára az egér tömegének módosítását a személyes preferenciáik alapján.