TechAddikt Mobileszköz Acer CES 2021: három magas frissítésű új Predator és Nitro modell az Acer...

CES 2021: három magas frissítésű új Predator és Nitro modell az Acer monitor portfóliójában

Az Acer a CES 2021 keretein belül számos új terméket mutatott be kibővülő Predator és Nitro portfóliójában, három új játékmonitorral bővítve a kínálatot, amelyek a gamerek igényeinek messzemenően megfelelnek, a csúcstechnológiát igénylő elit versenyzőktől kezdve a szórakozásból játszó alkalmi játékosokig. Ezenkívül az Acer az első olyan TÜV Rheinland Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkező játékmonitorokat is bemutatta, amelyeket kifejezetten úgy terveztek, hogy kevesebb nagy energiájú kék fényt bocsássanak ki, mint az iparági szabvány LCD-k.

“A legújabb gaming monitorjaink az iparág legújabb technológiáját alkalmazzák, annak érdekében, hogy a gamerek zökkenőmentes teljesítményt és kényelmes ergonómiát kaphassanak” – mondta Victor Chien, az Acer Inc. digitális kijelző üzletágának elnöke. “Minőség és megbízhatóság a profi játékosok számára, valamint azoknak, akik csak szimplán szórakozni akarnak. Az új Predator és Acer Nitro monitorok különféle kivitelben és méretben kaphatóak, hogy bárki megtalálhassa a számára megfelelő gaming monitort.” – tette hozzá Chien.

Predator XB273U NX – mitikus sebesség a professzionális játékélményért 

A Predator XB273U NX játékmonitor azoknak a gamereknek ajánlott, akik élvonalbeli játékélményre vágynak. A legújabb játék- és kijelzőinnovációkkal teli 27 hüvelykes monitor WQHD (2560×1440) panellel, 275 Hz-es frissítési frekvenciával (overclock) és 0,5 ms válaszidővel (G to G) kelti életre a játékokat, és lehetővé teszi, hogy sima és szemkímélő mentes látványt nyújtson, még akkor is, ha gyorsan mozgó objektumokat kell megjeleníteni a kijelzőn. A HDR-képes monitor a DCI-P3 spektrum 95%-át lefedi, élénk színeket és mélyebb fekete tónusokat kínálva, valamint a megjelenítést pedig tovább javítja az Acer Agile-Splendor IPS technológiája, amely kristálytiszta képvisszaadást tesz lehetővé még széles látószögben is.

A nemrégiben piacra dobott NVIDIA Reflex Latency Analyzer egy olyan forradalmian új rendszer-késleltetési mérőeszköz, amely érzékeli az egér irányából érkező kattintásokat, majd méri a képpontok megváltoztatásához szükséges időt a képernyőn, míg az NVIDIA G-SYNC gördülékenyebb játékélményt biztosít a kibővített kontrasztarány és a színpaletta mellett.

Predator XB323QK NV – 31.5 col 4K felbontás

Az új Predator XB323QK NV egy 31,5 hüvelykes NVIDIA G-SYNC kompatibilis UHD (3840×2160) gaming monitor, gyors, 144 Hz-es frissítési frekvenciával. A vajpuha érzetet adó látvány mellett a játékok élénken ragyognak a monitor DCI-P3 90% Wide Color Gamut élénk színpalettájának köszönhetően. Mindez magában foglalja az Acer Agile Splendor IPS-t és a VESA DisplayHDR 400 minősítést is.

Acer VisionCare 4.0 – kényelmesebb játék

Az új Predator XB3 sorozatú monitorok mind tartalmazzák az Acer VisionCare 4.0 technológiát, amely egy olyan átfogó technológiai csomag, amely segít megvédeni a felhasználók szemét hosszabb játék közben és versenyeken. Az Acer VisionCare 4.0 tartalmazza a LightSense-t, amely a monitor képernyőjének fényerejét a környezeti megvilágítás alapján állítja be; ez az AdaptiveLight, a ColorSense és a ProxiSense mellett egy olyan technológiai programcsomag, amely a környezeti külső fényt mérlegeli a monitor fényerejének és színhőmérsékletének automatikus beállításához.

Mindkettő termék az első olyan monitorok között van a világon, amelyek TÜV/Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az Acer ErgoStand pedig egy innovatív állvány, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a tökéletes látószög elérése érdekében tetszőlegesen állíthassák be a monitort, elfordulás, dőlés és magasság tekintetében.

Acer Nitro XV282K KV – 4K UHD monitor a legújabb játékkonzolok támogatásával

A Nitro XV282K KV hihetetlen részletességgel meríti el a felhasználókat a 4K UHD (3840×2160) látványvilágba IPS paneljével, 100 000 000: 1 kontrasztaránnyal az éles látvány megjelenítéséhez, DCI-P3 széles színskála 90%-át fedő intenzív színmegjelenítéssel. Az AMD FreeSync Premium technológiával is rendelkező 144 Hz-es frissítési frekvenciájú kijelzőpanel 1 ms válaszidővel büszkélkedhet a gyors képkockák renderelése kapcsán. Ezenkívül az Acer Nitro XV282K KV HDMI 2.1 aljzattal is rendelkezik, amely gond nélkül támogatja a legújabb 4K UHD 120 Hz-es játékkonzolokat (VRR-rel). A monitor megkapta a TÜV/Eyesafe tanúsítványt is. Az Acer új, integrált Agile-Splendor IPS technológiája tiszta képmegjelenítést nyújt, még nagy látószögben is.

Az új Acer Nitro XV2 sorozatú monitor Acer HDR 400 kompatibilis LCD IPS-t tartalmaz a jobb képminőség érdekében, míg az Acer VisionCare 3.0 számos technológiai újítást tartalmaz, amelyek segítenek csökkenteni a nehezebb munkavégzést űző felhasználók, például programozók, írók és grafikusok által tapasztalt szemfáradtságot. Ezen technológiák közé tartozik a LightSense, a ColorSense, a ProxiSense és a BluelightShield Pro.