TechAddikt Mobileszköz Acer New York, next@acer: elegáns, kiteljesedett edzést biztosító Leap Ware okosórák

New York, next@acer: elegáns, kiteljesedett edzést biztosító Leap Ware okosórák

Az Acer felsorakoztatta az új Leap Ware fitness okosóra-portfóliót is a next@acer sajtóeseményen, New Yorkban.

Ez a kecses okosóra kiterjeszti a cég okosóra-portfólióját, úgy, hogy közben nagyszerűen integrálódik a mindennapi életbe, lehetővé téve a felhasználnóknak, hogy saját maguk menedzseljék személyes fitnesz céljaikat, miközben kapcsolatban tudnak maradni családtagjaikkal és barátaikkal.

“Ahogy a modern életstílus egyre hektikusabbá válik, úgy nyílik egyre nagyobb igény arra, hogy motiváltabbak legyünk, és elérjük céljainkat” – fogalmazott MH Wang, az Acer munkatársa. “Az új Acer Leap Ware egy belevaló virtuális személyi edző, amely segít az embereknek a gyaloglásban, futásban, ráadásul mindezt az aktivitást meg is oszthatják, emlékeztetőket és fontos figyelmeztetéseket is küldhetnek egymásnak.”

A fitness elegáns megközelítése

Az Acer Leap Ware fitness okosóra csillogó rozsdamentes acél óraszíjat kapott, egyszerű és egyben minimalista dizájnnal. Az eszköz mindennapos használatra lett tervezve, és teljeskörű támogatást nyújt fitness- és wellness téren. MediaTek MT2523 lapkakészlettel lett felvértezve az okoseszköz, ehhez egy MT2511 bio-sensing lapka is társul – a Leap Ware okosóra pontos fitness monitorozó alkalmazásokkal és kiegészítőkkel lett felvértezve, a pontosság pedig a számos szenzornak és magának a fejlett algoritmusnak köszönhető. Az eszköz monitorozza a szívritmust, állóképességet, stressz- és fáradtság szinteket, és figyeli az ultraibolya-sugárzást is. Mindehhez 3-5 napos akkumulátor üzemidő is társul, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem maradnak le egyetlen fontos eseményről vagy információról sem.

“A MediaTek-nél arra törekszünk, hogy a legjobb technológiát juttassuk el annyi emberhez, amennyihez csak lehet. Az Acer-rel együttműködve lehetőségünk nyílt arra, hogy a mindennapi wellness-támogatást eljuttassuk a nemzetközi vásárlókhoz, szerte a világon – a mobil egészségmegőrzés az egyik leggyorsabban fejlődő technológiai szegmens” – nyilatkozta YuChuan Yang, a MediaTek szakembere. Hozzátette: “Az új Acer Leap Ware okosóra egyaránt tartalmazza a MediaTek MT2523 és MT2511 lapkákat, melyek révén a legpontosabb módon gyűjthetők és dolgozhatók fel az adatok, magas teljesítményszinten. Ez a legjobb megoldás arra, hogy monitorozzuk fitness tevékenységünket, és egy teljes, egészséges életstílust éljünk.”

A stílusos élet minden területén helyt áll

Alapvetően a tartósság volt az elsődleges szempont, amikor a Leap Ware-t tervezték. A 42 mm átmérőjű kijelző Corning Gorilla Glass SR+-t kapott, magas szintű karcolódásvédelemmel.

Az Acer Leap Ware IPX7 vízállósággal rendelkezik, és simán elbír a váratlan, szakadó esővel is. Fentiek mellett tartalmaz beépített LED zseblámpa funkciót is, mely kigyullad, ha megnyomjuk a megfelelő gombot. Ez akkor lehet nagyszerű, ha például ki kell nyitnunk a bejárati ajtónkat késő éjszaka, de egy remek biztonsági eszköz akkor is, ha már besötétedett, és úgy futnánk éppen. A Leap Ware okoseszközök két színárnyalatban, Navy Blue és Light Brown verzióban érhetők el.

Az Acer Leap Ware okosóra egyszerűen párosítható össze Android vagy iOS rendszerű okostelefonokkal a LiquidLife applikáció segítségével. A felhasználók nyomon követhetik a hívásokat és az SMS-eket, használhatják a telefon nagy érintőképernyőjét irányítópultként, analizálva az adatokat, amelyeket a Leap Ware fejlett szenzorai gyűjtöttek. A Liquid Life applikáció lehetővé teszi, hogy a felhasználók napi fitness céljaikat kivitelezzék, így megmarad a motiváció minden egyes tevékenység esetében. Továbbá az edzéseket és a tevékenységet rögzíti az applikáció, így bármikor visszanézhető, hogyan történt a teljesítés.

Hozzájárulás a közösség egészségéhez

Ahogyan az korábban már be lett harangozva, az Acer 13 ezer speciális kivitelű Leap Ware okosórával támogatta a 2017-es Universiade Taipei játékokat, amely augusztusban kerül megrendezésre. Az eszközöket a sportolók, illetve a háttércsapat fogja használni.

Előző cikkNew York, next@acer: új termékek a 4K portfólióban – projektorok, monitorok
Következő cikkNew York, next@acer: mattfekete Predator Helios 300