TechAddikt Mobileszköz Acer Bemutatkozott az Acer Liquid Z6E

Bemutatkozott az Acer Liquid Z6E

Az Acer bejelentést tett, miszerint az új Liquid Z6E okostelefon hamarosan érkezik a piacra.

A készülék stílusos, kompakt és egyben megfizethető Android alapú vonalat képvisel. Tökéletes egyensúlyt jelent a személyes életvitel és a munka közt, akár otthon, akár az irodában, de akár menet közben is. Az új Liquid Z6E tökéletes szórakoztatóközpont is lehet, az élményt a nagyfelbontású IPS panel és az elegáns 2.5D üvegborítás garantálja.
Klasszikus és kortárs is egyben.

A Liquid Z6E okostelefonok mind teljes értékű produktivitásra lettek tervezve, még akkor is, ha épp utazunk. A termékek minimalista dizájnja, valamint az elegáns 2.5D ívelt üvegfelület (hozzáférhető matt feketében illetve fehérben) igazán időtálló stílusú. Az IPS kijelző széles betekintési szögének köszönhetően remek színminőséget kapunk mindkettő modell esetében.

A Liquid Z6E Android 6.0 rendszert kapott, erőteljes négymagos processzorral, dupla kamerával lett felvértezve magas minőségű fotó- és videókészítés végett. A Liquid Z6E okostelefonok vékonyak és kompaktok egyben, 5 col képátlós HD IPS kijelzőt kaptak, az 5MP-s hátlapi kamera pedig automata fókusszal rendelkezik. Ugyanakkor az előlapi 2MP felbontású kamera is tökéletesen alkalmas az izgalmas pillanatok megörökítésére, éles felbontással.

A BlueLightShield technológia redukálja a káros kék fénysugárzást, továbbá bármikor testre szabhatók a színárnyalatok és a fényerő is.
Az Acer BlueLightShield csökkenti a szem fáradását azáltal, hogy a kék fénysugárzást redukálja használat közben.

Négy profil közül választhatunk:

– Low Reduction: redukálja a kék fénysugárzást, méghozzá 18 százalékkal. Ez effektíve olyan, mintha egy kék fénysugárzás elleni szemüveget viselnénk.
– Mid Reduction and High Reduction: csökkenti a kék fény kibocsátást, 34, illetve 54 százalékkal.
– Long Hour Mode: professzionális optikusok által hangolt profil, mely csökkenti a szem fáradását, kibővített periódusokban.

Szólj hozzá!