TechAddikt Mobileszköz Acer New York, next@acer: kibővült a Switch kettő az egyben vonal

New York, next@acer: kibővült a Switch kettő az egyben vonal

Az Acer kibővítette kifejezetten populáris Switch kettő az egyben notebook vonalát két új modellel, a Switch 5-tel, és a Switch 3-mal – a Windows 10 közreműködésével, egy-egy erőteljes, magas mobilizáltságot adó kivitellel munkához, iskolába, szórakoztatáshoz.

Mindkét új Acer Switch kettő az egyben notebook használható az Acer Active Pen-nel, mellyel gyerekjáték a képernyőre skicceket készíteni, jegyzeteket írni, vagy akár dokumentumokat létrehozni, fotókat szerkeszteni.

Az Acer Switch 5 a Switch Alpha 12 vonalát követi, ezáltal ventilátormentes, csendes élményt ad (Acer LiquidLoop hűtés), valamint tökéletes teljesítmény is garantált az akár hetedik generációs Intel Core i7 processzorokkal. Az Acer társított technológiája lehetővé teszi az egykezes beállításokat és kezelést az adott betekintési szögből. Mindezek mellett az eszközök megkapták a Windows Hello támogatást is, ujjlenyomat-olvasóval a gyors és biztonságos hozzáférés érdekében.

Az Acer Switch 3 2 az 1-ben dizájnja 12.2 col képátlós kijelzőt hordoz, Intel processzorokkal, valamint csendes, ventilátormentes dizájnnal lett felvértezve.

“A vásárlók megtapasztalhatják a kettő az egyben dizájn lényegét, amely segítséget ad a hétköznapokon notebook- és táblagép felhasználási területeken” – mondta James Lin, az Acer munkatársa. “Az Acer Switch termékvonal most még több vásárlót el tud érni, azokat, akik valami olyasmit keresnek, ami a legfrissebb technológiákat és kiegészítőket tartalmazza, vagy még rugalmasabb megoldást keresnek tanulmányaikhoz, munkához, vagy játékhoz.”

Ventilátor-mentes Switch 5: teljesítménycentrikus, csendes, megbízható

A Switch 5 modell az Acer első olyan kettő az egyben modellje, amely hetedik generációs Intel Core i7 és i5 processzorokkal rendelkezik, mely több, mint elegendő hátteret nyújt a komolyabb feladatokhoz, prezentációkhoz és szórakoztatáshoz, akár menet közben is. A beépített ujjlenyomatolvasó a ki- és bekapcsológombon azonosítja a felhasználókat és gyors hozzáférést biztosít projektjeikhez. A felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy az információk folyamatosan biztonságban lesznek.

Az Acer Switch 5 bármely betekintési szögéből egyszerűen kezelhető az eszköz akár egy kézzel is. Továbbá a Switch 5 az Acer LiquidLoop rendszerét használja, amely egy ventilátor nélküli hűtésrendszer – a működés eredményessége ventilátorzaj nélkül is garantált; az eszköz ideális lehet meetingek mellé, vagy egy légterű irodákba. Plusz a LiquidLoop hűtőrendszer esetében nem kell tartani lerakódott, eltömítődést előidéző portól, így az élettartam jelentősen megnövekszik. Mindehhez erőteljes, hetedik generációs Intel Core processzorok tartoznak, reggeltől estig tartó 10.5 órás akkumulátor üzemidőt garantálva a terméknek.

A Switch 5 eloxált alumínium tokozást kapott, mely elegáns és modern. 12 col képátlós, vibráló színekkel felruházott széles látómezejű FHD+ érintőképernyője IPS technológiát kapott, s a figyelemre méltó 2160×1440 képpontos felbontás is rendelkezésre áll. A felhasználók élvezni fogják az erőteljes, természetes színpalettát, legyen szó akár videókról – a 178 fokos betekintési szög pedig tovább növeli az élményt. Az Acer TrueHarmony és a Smart Amplifier technológiák pedig hozzák az elvárt, fokozott audióteljesítményt, és növelik a kivételes kijelző amúgy is tökélyre hangolt adottságait.

Switch 3: kettő az egyben rugalmasság ár-érték téren is

A Switch 3 elhozza felhasználójának a tökéletes használhatóságot, teljesítményt a diákoknak, családoknak és mindenkinek, akik költséghatékony megoldást keresnek a kategóriában. Az eszköz Intel Pentium és Intel Celeron processzorokkal érhető el, melyek révén optimális mindennapi teljesítményt kapunk, akár 8 órányi akkumulátor üzemidővel. A 12.2 col képátmérős kijelző hihetetlen precizitást nyújt, köszönhetően egyebek mellett a 10 pontos érintőkijelző-élménynek. Széles, 178 fokos betekintési szögű kijelzője IPS technológiát kapott. Az előlapi hangszórók teljesítménye jól kiegészíti a lenyűgöző képi élményt, illetve a fém felső burkolat pedig tetszetős sarok-kialakítást kapott a kellemes küllem megléte érdekében.

Sokoldalú és erős kettő az egyben dizájn, hozzárendelhető billentyűzettel

Mind az Acer Switch 5 és az Acer Switch 3 hozzácsatolható klaviatúrával érkezik, melyek ultrabiztonságos és stabil mágnesek segítségével állíthatók ergonómikus szögekbe a felhasználó igényei szerint. A Switch 5 mindössze 5.85 mm vékony, billentyűzete háttérvilágítást is kapott, 1.4 milliméter vastagságúak, így utazás közben is garantálják a produktivitást gépelés közben. Továbbá a billentyűzet nem karistolja a képernyőt, így még egyszerűbb a szállítás összehajtott módban. A nagy trackpad biztosítja a kényelmes és intuitív irányítást, navigációt.

A sokoldalú és egyben stabil U-alakzatú támaszték jól kiemeli a képernyőt, mely állítható akár 165 fokos szögben is. A csúszásgátlós dizájn megtartja egyhelyben a képernyőt, amikor a felhasználók épp megérintik a képernyőt, vagy épp írnak rá. Plusz a Switch 5 kompromisszumok nélkül állítható pozicíóba egyetlen kézzel, köszönhetően az automatikusan visszahajló támasztéknak. Mindkét rendszer támogatja az Acer Active Pen-t, mely rendkívül akkurátus, illetve direktben írhatunk segítségével a képernyőre, persze virtuális értelemben, természetes tinta- és papír hatással (Windows Ink).

“Figyelembe vettük a vásárlók kérését, miszerint új módszereket szeretnének arra vonatkozóan, hogy interakcióba léphessenek eszközökkel, így elhoztuk nekik mindezt a Windows 10 Creators Update-ben” – nyilatkozta Peter Han, a Microsoft szakembere.

“Nagyszerű szoftvernek nagyszerű hardver jár, csodálatos látni, hogy az olyan új készülékek, mint az Acer Switch 5 és Switch 3 mennyire nagyszerűen használják ki az olyan szolgáltatásokat, mint például a Windows Ink – lenyűgöző élmény, figyelemre méltó árazás mellett” – tette hozzá Han.

A Switch 5 és Switch 3 is rendelkezik előlapi és hátlapi kamerákkal, melyek révén a videókonferenciák létrehozása és lebonyolítása, valamint az emlékek, örömteli pillanatok elcsípése gyerekjátéknak minősül. Mindkét rendszer előlapi webkamerái képesek 720p FHD videófelvétel készítésére.

Opcionális USB Type-C dokkoló, üzleti felhasználáshoz

Azon kereskedelmi ügyfelek számára, akik szeretnék Acer Switch 5 készüléküket egy erőteljes munkaállomássá alakítani, nagyszerű választás lehet az Acer USB Type-C dokkoló. Ez a kompakt kiegészítő eszköz garantálja a gyors adatátvitelt videók, audiótartalmak esetén, és azonnali konnektivitást jelent külső kijelzők és egyéb eszközök számára. Minden lehetséges csatolóaljzat megtalálható rajta, ami az üzleti felhasználóknak kellhet: DisplayPort, HDMI, két USB 3.1 Type-C port, valamint három USB Type-A port is, de audio- és mikrofonbemenet is található, nem beszélve az audiókimenetről külső hangszórók részére.

Vékony, pillekönnyű kivitel: készen áll a csatlakozásra

A Switch 5 és Switch 3 mindegyike meggyőző memória- és háttértárkapacitással bír. A Switch 5 256, illetve 512GB PCIe SSD-vel is rendelhető, mindkét modell akár 8GB LPDDR3 SDRAM-ot is kaphat. A Switch 3 32GB, 64GB, illetve 128GB eMMC-t is képes kezelni, akár 4GB LPDDR3 SDRAM társaságában. Mindkét verzió rendelkezik MicroSDXC slottal. A termékek mindkét típus esetében megkapják az USB 3.1 Type-C portokat a gyors adatátvitel végett, akár 5Gbps eszközök közti adatátvitel-sebességre képesen. Mindkettő eszköz megkapja továbbá az USB 3.1 Type-A portot, valamint Bluetooth 4.0 támogatással is rendelkeznek.