TechAddikt Hardver Acer CHS Periféria Nap: az Acer a gaming vonalra helyezte a hangsúlyt

CHS Periféria Nap: az Acer a gaming vonalra helyezte a hangsúlyt

Lezajlott a CHS Periféria Nap, ezúttal a 2016-os év tavaszának újdonságai kerültek előtérbe – természetesen az Acer is képviseltette magát. Ezúttal ismét megbizonyosodtunk róla: a gaming vonal az egyik leginkább hangsúlyos iránya idén is a gyártónak, a releváns Predator portfólió tagjaival találkozhattak az érdeklődők.

acer-chs-periferia-nap-2016-aprilis-techaddikt-002

A helyszínen járva kipróbálhattuk tehát az Acer kapcsolódó újdonságait. Valóban: erősödött érezhetően a játékosok igényeit előtérbe helyező, napról napra egyre populárisabb irányvonal az Acer-nél.

Például személyes kedvencünk az alább is taglalt vörös színárnyalatban domborító Predator projektor, mely az Acer standján éles bevetésen, akár 3D profillal is kipróbálható volt. Persze nem szabad szó nélkül hagyni a meggyőző monitor portfóliót sem (szintén kapcsolódó, játékosoknak szánt produktumokkal), vagy a máris kifejezetten népszerű Predator notebookok révén is hosszasan taglalhatnánk a részleteket. Az aktuális termékek kapcsán Szalay Balázs, az Acer Magyarország marketing menedzsere nyilatkozott a Techaddikt.hu-nak.

acer-chs-periferia-nap-2016-aprilis-techaddikt-004

Techaddikt.hu: Több kategória termékeit állította ki az Acer a CHS Periféria Nap keretein belül. Mire lett helyezve a hangsúly?

Szalay Balázs: A Predator projektorokra helyeztük a hangsúlyt, hiszen egyrészt nagyon újak a magyar piacon, másrészt pionírként az első olyan projektorok, melyeknél a a gamerek szempontjait helyezték előtérbe a fejlesztésnél.

acer-chs-periferia-nap-2016-aprilis-techaddikt-007

Techaddikt.hu: Várhatóan nagy érdeklődés övezi majd a Predator projektor (pontos típus) megjelenését. Milyenek az eddigi visszajelzések?

Szalay Balázs: Rendkívül pozitívak, mind a tudásával, mind pedig a puszta megjelenésével is megnyeri mindenki tetszését.

acer-chs-periferia-nap-2016-aprilis-techaddikt-009

Techaddikt.hu: Mi az, ami még kiemelt figyelmet kapott a CHS Periféria Nap során?

Szalay Balázs: Új üzleti monitoraink, a 32 collos 4k-sXB 32 monitor, illetve az S277 es modellunk amiely wqhd felbontással bír 27 collon.

acer-chs-periferia-nap-2016-aprilis-techaddikt-012

Techaddikt.hu: Melyek azok a fókusztermékek, amelyek a következő hónapokban kiemelt prioritást élveznek?

Szalay Balázs: Nemrég zajlott világsajtó eseményünkön bejelentett termékek közül nálunk is jó néhány külön figyelmet kap: ezek a termékek többek közt az Aspire S13, a Switch 12 Alpha, valamint a Predator 17X.

acer-chs-periferia-nap-2016-aprilis-techaddikt-001

Még több fotó: Techaddikt Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Matei Bence (Camera Kft.) készítette.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, CanonCamera Kft.