TechAddikt Hardver Acer next@acer made for humanity 2021: bővül a Gaming Desktop paletta, bemutatták az...

next@acer made for humanity 2021: bővül a Gaming Desktop paletta, bemutatták az erőteljes Acer Predator Orion 7000 modellt

Az Acer bejelentette a Predator játékportfóliójának bővítését az új Predator Orion 7000 sorozatú asztali számítógépekkel, amelyek lenyűgöző dizájnnal erőteljes teljesítményt nyújtanak, valamint két intelligens 4K játékprojektor is bejelentésre került. A játékélményt tovább fokozza a Predator gaming desk, amely két praktikus felületet és egy kényelmes tároló állványt kínál. 

“A Predator Orion 7000-es sorozatú asztali számítógépek prémium kategóriás, nagy teljesítményű eszközök a komoly játékosok számára, akik hihetetlen teljesítményt követelnek meg még a legigényesebb címektől is” – mondta Jeff Lee, az Acer Inc. IT termék üzletágának Stationary Computing vezérigazgatója. “Annak érdekében, hogy ezt a next-level teljesítményt kínálhassuk, izgatottan várjuk, hogy az első vállalatok között legyünk, akik az új, 12. generációs Intel Core CPU-kat a termékportfólióba bevezetik.”

Predator Orion 7000 – Frissíthető, folyadékhűtéses játék PC

A nagy teljesítményű új Predator Orion 7000 sorozat (PO7-640) játékra szánt desktop modellek mindent megadnak a felhasználóknak, ami a legújabb generációs játékokhoz – és a következőhöz – szükséges. A keménymagot képező játékrajongóknak tervezett új, bővíthető játék-PC-k a legújabb, 12. generációs Intel® Core™ túlhajtott processzorokkal, akár NVIDIA GeForce RTX™ 3090 sorozatú GPU-kkal és akár 64 GB DDR5-4000 RAM-mal lesznek felszerelve.

A lenyűgöző, EMI-kompatibilis ház átlátszó, edzett üvegből készült oldalsó panellel rendelkezik, amelyen két 140 mm-es (5,5 hüvelykes) Predator FrostBlade™ 2.0 elülső ventilátor és egy harmadik 120 mm-es (4,7 hüvelykes) Predator FrostBlade™ 2.0 hátsó ventilátor látható, amely káprázatos ARGB színekkel világítható meg. Az Orion 7000 tokjának tetején egy nyílás található, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ezt a 120 mm-es (4,7 hüvelykes) ventilátort 240 mm-es (9,45 hüvelykes) ventilátorra cseréljék, az integrált PredatorSense szoftver segítségével pedig a játékosok szabályozhatják az ARBG-világítást, a ventilátorok sebességét és a túlhajtást. A merész világítást és dizájnt a ház előlapján található, világító kék Predator logó, valamint a rendszer tetején található, könnyen elérhető, kék színű prizmatörő bekapcsoló gomb emeli ki. 

A szemet gyönyörködtető esztétikán túlmenően a kivételes hőmenedzsment, a három fent említett Predator FrostBlade™ 2.0 ventilátor, az AIO folyékony CPU-hűtő és a fejlett légáramlás-szabályozás mellett hatékonyan hűti a rendszerelemeket. A FrostBlade ventilátor vékony és ívelt lapátjait úgy tervezték, hogy turbulencia nélkül, egyenletesen növeljék a légáramlást, és gyorsan elvezessék a hőt. Emellett a ventilátor kopásálló és teljesen tömített csapágyai megakadályozzák a kenőanyag-szivárgást és a por bejutását a stabilitás megőrzése és a számítógép élettartamának meghosszabbítása érdekében.

Az Intel® Killer™ 2.5G LAN versenyelőnyt biztosít a játékosoknak azáltal, hogy felismeri és előnyben részesíti a játékforgalmat a többi hálózati forgalommal szemben, ami zökkenőmentesebb és gyorsabb kapcsolatot eredményez az online játékok és a streaming számára. Az Intel® WiFi 6E (AX211) és a 2×2 MU-MIMO technológia gyors és biztonságos vezeték nélküli kapcsolatot biztosít. A Predator Orion 7000 egy játékos fenevad, amely rengeteg portot biztosít a legújabb játékkiegészítők kihasználásához. A ház elülső részén a gyors hozzáférés érdekében három USB 3.2 Gen 1 Type A, egy USB 3.2 Gen 1 Type C és két audiocsatlakozó található. A hátoldalon három USB 3.2 Gen 2 Type-A, egy USB 3.2 Gen 2×2 Type-C, két USB 2.0 port és három audiocsatlakozó került kialakításra. 

A bőséges tárolóhelyekkel rendelkező rig tartalmaz egy 2,5 hüvelykes USB 3.2 Gen2 Type-C hotswap meghajtórekeszt, 2x M.2 PCIe 4.0 NVIMe SSD-t (egyenként legfeljebb 1 TB) és két 3,5 hüvelykes SATA3 HDD-t (egyenként legfeljebb 3 TB). 

Predator GD711 és Predator GM712 játékprojektorok

A Predator GD711 egy intelligens 4K LED-es játékprojektor, amely mind a konzolos, mind a PC-s játékrendszerekkel kompatibilis. A projektor beépített app marketplace-szel is rendelkezik, amely a felhasználók számára hozzáférést biztosít számos streaming szolgáltatáshoz. A Predator GD711 széles színskálával rendelkezik, amely a Rec. 709 területarányának 125%-át teszi ki, és a színskálán belüli színtér nagy részét, valamint egy jelentős, azon kívüli területet is lefed, így a játékosoknak lenyűgöző színtelítettséget kínál. A 4000 LED-lumenes fényerő, a nagy dinamikus kontraszt és a HDR10 teljesítmény biztosítja, hogy a tartalmak ragyogóan nézzenek ki. 

A kivetítő többféle üzemmódot tartalmaz, amelyek között a felhasználók hangulatuktól függően válthatnak. A normál mód 4K (3840 x 2160) felbontást kínál a filmek és videók éles részletességgel történő élvezetéhez, míg a két játékmód – egy a világos, egy pedig a sötét jelenetekhez – lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a játék esztétikájához optimalizált keretbeállításokat válasszanak. A Predator GD711 a képeket változó képfrissítési frekvenciájú módban 1080p@120Hz konzolok esetében vagy akár a PC-k esetében elképesztően gyors 1080p@240Hz-ig vetíti, így még a legforgalmasabb jelenetekben is sima teljesítményt nyújt. Továbbá: mivel ECO üzemmódban mindössze 23 dBa zajértékkel vetít, az eszköz zavartalanul üzemeltető csendes, csendet megkövetelő helyszíneken is.

A Predator GD711 opcióihoz 10 W-os hangszóró és távirányító is tartozik, amelynek felülete és gombjai antimikrobiális bevonattal vannak ellátva. A kiváló légáramlás elvezeti a hőt, ami hozzájárul a hosszú, 30 000 órás élettartamhoz. A csatlakoztatási lehetőségek közé tartozik két HDMI 2.0 port PC-k és konzolok számára, hangkimenet egy extra hangszóróhoz és három USB A-típusú port: Egy a kivetítő rejtett vezeték nélküli dongle-ja számára, egy másik vezeték nélküli tartozék csatlakoztatására, és egy másik DC 5V-os kimenet, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a készülék firmware-frissítését is.

Az izzós projektorokat előnyben részesítő felhasználók számára a Predator GM712 4K felbontással és 3600 ANSI lumen fényerővel is elérhető.

Predator Gaming Desk

A nagyméretű, 55 hüvelykes Predator játékasztal (PGD110) bőséges helyet biztosít a játékrendszer, a monitor, a kiegészítők és egyebek számára. A játékosok két felület közül választhatnak: az egyiket könnyen tisztítható, stílusos szénszálas bevonattal, a másikat pedig egyedi tervezésű Predator egérpaddal borítják. A bőséges tárolóhelyekkel felszerelt Predator játékasztalhoz tartozik egy állvány a gamepadok és/vagy kazetták tárolására, egy fejhallgató-horog, egy pohártartó és egy hátul elhelyezett tálca a hálózati adapterek számára. A fejhallgatótartó bölcsővel is rendelkezik, hogy helyet takarítson meg az asztalon, egy pohártartóval, hogy megakadályozza a kiömlést, és egy kábelkezelő kivágással az asztal mindkét oldalán, hogy a kábelek rendezettek és ne legyenek útban. Az íróasztal masszív, akár 120 kg (264 font) súlyt is elbír.

Előző cikknext@acer made for humanity 2021: Acer ConceptD 7 SpatialLabs edition laptop alkotók számára
Következő cikknext@acer made for humanity 2021: új Acer monitorok és 4K projektorok az otthoni szórakoztatás jegyében