TechAddikt Hardver Acer next@acer 2021: frissül az Acer Orion és Nitro Gaming desktop portfólió

next@acer 2021: frissül az Acer Orion és Nitro Gaming desktop portfólió

Az Acer bejelentette mindazon frissítéseket, amelyek újat hoznak a Predator Orion 3000 és a Nitro 50 asztali PC-k sorozatába. Mindkét sorozat frissült, hogy tartalmazza a legújabb 11. generációs Intel® Core™ vagy AMD Ryzen™ 5000 sorozatú asztali processzorokat, valamint az NVIDIA® GeForce RTX™ 30 sorozatú GPU-kat, és számos egyéb fejlesztést.

Predator Orion 3000 asztali PC-k

A Predator Orion 3000 (P03-630) azon játékosok számára készült, akik kategóriájukban a legjobb hardveres élményre vágynak, amelyet egy közepes méretű torony-kialakítás képes nyújtani. A 11. generációs Intel® Core™ i7 processzorral és az akár NVIDIA GeForce RTX 3070 GPU-val, valamint akár 64 GB 3200 Hz-es DDR4 memóriával a felhasználók mindezt megtehetik – játék, stream és editálás terén egyaránt. Ezt a teljesítményt tovább fokozza az új Intel® Core™ i7 processzormag-architektúra, amely erősíti a hardver és a szoftver hatékonyságát, zökkenőmentes játékot, magas képsebességet és magával ragadó élményt biztosít.

A Predator Orion 3000 GeForce RTX 3070 GPU-ját az NVIDIA Ampere architektúra hajtja, amely alapvetően az NVIDIA 2. generációs RTX architektúrája. A továbbfejlesztett Ray Tracing magokkal és a tenzor magokkal, az új streaming processzorokkal és a nagy sebességű memóriával együtt biztosítja a magas szinten hardverigényes játékok futtatásához szükséges erőt. A rendszer hűvösen tartásának érdekében a 92×92 mm-es egyedi tervezésű FrostBlade™ ventilátor speciális szabadalmaztatott lapátokkal rendelkezik, amelyek magas statikus nyomást és levegőáramot is biztosítanak annak érdekében, hogy az Orion 3000 kellően hűtött legyen az optimális szinten. Négy RGB LED van beépítve közvetlenül a FrostBlade™ ventilátorra, és a felhasználók testreszabhatják a ház elülső részén található függőleges fénysávokat a PredatorSense segédprogramjának segítségével, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a rendszer, a világítás és a ventilátor sebességének beállítását egy helyről.

Az Intel® Killer™ E2600 mindent megad a csúcskategóriás sebességhez a Wi-Fi 6 MU-MIMO funkcióval, az USB 3.2 Gen2 portok széles választéka áll rendelkezésre, mind A, mind C típusú, továbbá DTS: X™ Ultra audio is megtalálható. Plusz a Predator Orion 3000 egy opcionális EMI-kompatibilis edzett üveg oldallappal is rendelkezik, amely bepillantást enged a benne zajló folyamatokba. Akár 2 TB-os PCIe NVMe SSD-vel (1TB x2) és akár 6 TB-os HDD-vel (3TB x2) rengeteg tárhellyel is konfigurálható.

Acer Nitro 50 

A Nitro 50 (N50-120 [AMD] és N50-620 [Intel]) sorozat azoknak a játékosoknak szól, akik átfogó fejlesztésre vágynak; jobb játékmenet, extra funkciók és a magával ragadóbb élmény érdekében. Az asztali számítógép nagy teljesítményű processzorai – az AMD Ryzen™ 9 5900 sorozatú asztali processzorig vagy a 11. generációs Intel® Core™ i7 processzorig – elegendőek az olyan intenzív feladatok ellátásához is, mint például a grafikus tartalom létrehozása és a videók szerkesztése – ezek mindegyikéhez tökéletes az NVIDIA GeForce® RTX 3060 Ti GPU. Mindkét Nitro 50 modell 64 GB kétcsatornás 3200 MHz-es DDR4 memóriával, kettős 3,5 ”SATA3 HDD foglalattal (legfeljebb 3 TB x 2), M.2 2280 PCIe NVMe SSD-foglalatokkal, 802.11ax / ac / a / b / g / n, Wi-Fi 6-tal, Dragon LAN 1G Ethernet-tel és USB 3.2 Gen 2 Type-C és A típusú portokkal rendelkezik.

A fekete fémházas Nitro 50 gaming PC-k magas képkocka-sebességgel és lag/latency nélküli játékfolyamatokkal állnak a gamerek rendelkezésére. A Nitro sorozat asztali számítógépei beépített vezeték nélküli töltőpaddal rendelhetők, amely minden Qi-szabványt támogató mobileszközzel működik. Az 5 W-os vezeték nélküli töltőknél gyorsabban és 60 percen belül képes tölteni a mobil eszközöket, így például a telefonokat is. További jellemzői a DTS: X Immersive Audio, a Windows 10 Home, a FrostBlade™ Cooling, a Wi-Fi 6 funkcionalitása és a piros LED környezet – mindezek megalapozzák a játékmenet hangulatát. A NitroSense rendszerkezelő szoftver lehetővé teszi a CPU és a GPU hőmérsékletének figyelemmel kísérését, valamint a ventilátor sebességének beállítását.

Előző cikknext@acer 2021: az Acer csatlakozik az RE100-hoz, elkötelezve magát a megújuló energia 100 százalékos felhasználása mellett 2035-ig
Következő cikknext@acer 2021: új Acer Predator Triton és Helios szériás gaming notebookok