TechAddikt Szoftver World of Warcraft Dalaran változtatásai a World of Warcraft: Legion kiegészítőben

Dalaran változtatásai a World of Warcraft: Legion kiegészítőben

A soron következő World of Warcraft kiegészítőben, amely a Legion címet kapta – számos újdonsággal találkozhatunk majd. Ilyen például Dalaran néhány változtatása.

dalaran-world-of-warcraft-techaddikt

Fentebb egy videót láthatunk, amelyben a WoWHead.com összegyűjtötte Dalaran legfőbb update-jeit. A változtatások nem túl drasztikusak, azonban érdemes megnézni, hány épület, dekoráció néz ki másképp.

Virágárusok

Aerith Primrose a virágárus Dalaranban. A Legion-ben Aerith Primrose is árul többek közt Memorial Bouquet-t.

Új petek

Dalaran állatkereskedésében is történtek újítások. Breanni mostantól árul Nursery Spider-t, valamint a Garrison menagerie NPC-k is átköltöztek Dalaranba. További portékék: Fel Piglet, Nightwatch Swooper, Plump Cephalopod. Végül pedig említést kell tennünk néhány olcsó pet kiegészítőről és játékokról: Rope Pet Leash, Red Ribbon Pet Leash, Draenor Pet Brawler.

Underbelly őrök

Underbelly mindig is sötét pontja volt Dalarannak, a Legion-ben sem lesz ez másképp. Itt kísérőket fogunk tudni toborozni. Ehhez Raethan szükséges.

5-ért már lehet toborozni személyi testőrt. Ő megvéd más játékosoktól 5 percen át (PVP). 20 Sightless Eye fejében növekszik az erőnlét, illetve meg lehet idézni az őröket.

Archaeology épület

A profession terület Dalaran-ban különálló épületekre lett bontva a Wrath of the Lich King-ben. A Legion-ben ez átalakul szintén.


Egyéb NPC-k

Dalaran egy sor olyan NPC-t tartalmaz, akik egy sor újítás kapcsán kerültek bele a Legion-be. Ők pontosan azt a geart viselik, amelyeket a Warlords of Draenor-ban megszerezhettünk korábban.

A fények ki- és bekapcsolása

A Legion-ben egyetlen kattintással ki- és bekapcsolhatjuk Dalaran fényeit. Ez értinti az utcák kivilágítását, valamint az apróbb fáklyákat is az épületeken. Miután kikapcsoltuk a lámpákat, és vissza, azok elkezdenek villódzni, majd újra világítani kezdenek néhány másodperc múlva.


Aegwynn’s Tower

Aegwynn Tornya Dalaran közepén épült. Addig, amíg az épület befejezetlen volt, különböző portálokat tartalmazott Caverns of Time, Shattrath, Wrymrest Temple, Dalaran Crater és Karazhan helyszínekhez. A Legion-ben a portálok visszahelyezésre kerülnek a frakciók oldalára.

Varázstrükkök

The Great Akazamzarak egy goblin varázsló, aki nyitott egy boldot Algalon tetején. Érdemes lesz majd betérni ide is.

World of Warcraft anyagainkhoz az ASUS hardvereit, megoldásait használjuk.