TechAddikt Hardver Fujitsu Digitális átalakulás és platformok a Fujitsu szerint

Digitális átalakulás és platformok a Fujitsu szerint

Mindannyian a digitális átalakulástól beszélünk, erről szól szinte minden – véli a Fujitsu. Az alapvető kérdés azonban az, hogy tulajdonképpen mit is keresünk a digitális átalakulás kapcsán? Mik azok, amiket elvárhatunk?

Nyilvánvalóan napjaink egyik legfontosabb kulcsszava a gyorsaság. Vagy a sebesség. A változás gyorsasága soha nem látott méreteket öltött, minden a gyorsaságon múlik: a hatékonyság és az elégedettség is.

Épp ezért a digitális átalakulás a szórakoztatóipart is érzékenyen érinti, gondoljunk csak a számos lehetőségről, amelyet az AI jelenléte kínál a technológia kapcsán. Gépi tanulás, mobileszközök, háttéreszközök – mind kiemelt részesei az átalakulásnak.

Alapvetően az innovatív technológia nem lehet befolyásolója az átalakulásnak, épp ellenkezőleg. Mindez hátteret nyújt a vállalatoknak, persze nem mindegy, milyen eszközökkel és technológiákkal történik mindez.

Nem mindegy, milyen eszközöket használunk a digitális átálláshoz. Több cikkünkben már utaltunk arra, hogy a Fujitsu termékei és eszközei remek kis-, közép- és nagyvállalati megoldásokat nyújtanak, így mindenképp érdemes elgondolkozni az adott lehetőségeken.

Szólj hozzá!