TechAddikt Hardver Razer Együttműködés a Razer és az Ignition Design Labs közt

Együttműködés a Razer és az Ignition Design Labs közt

A Razer partneri együttműködést jelentett be az otthoni hálózatépítésben élenjáró Ignition Design Labs céggel, a díjnyertes Portal Wi-Fi-router alkotóival. A cégek a Portal router funkcióinak és teljesítményének kifejezetten játékokra történő optimalizálásán dolgoztak együtt.

A játékra és szórakoztatásra szánt hardver- és szoftver-ökoszisztémájának kialakítása során a Razer az eszközök összekapcsolhatóságát azonosította az egyik leginkább fejlesztésre szoruló területként. Gyakran egy átlag alatti router felelős a játékosokat kínzó három gyakori problémáért – a késésért, a screen tearingért (képtörés), és a pufferelésért. A Mesh-hálózatra épülő Portal wifi-routerek segítenek megakadályozni ezeket a hibákat. Kulcsfontosságú technológiáival a Portal sikeresen kielégíti a nagy sávszélesség igényű játék és streaming alkalmazások szükségleteit.

“A Razer folyamatosan alakítja át a kategóriákat, hogy újradefiniálja a ’maximális teljesítmény’ fogalmát” – nyilatkozta Min-Liang Tan, a Razer társalapítója és vezérigazgatója. “Most a Wi-Fi-t emeljük olyan szintre, hogy megfeleljen ennek a szabványnak, mivel létfontosságú elem a világ minden táján fellelhető rajongóink legjobb játék- és szórakoztató élményeinek létrehozása szempontjából.”

Terry Ngo, az Ignition Design Labs vezérigazgatója a következőt mondta: “Mérnökökként a technológia és a gyönyörű formatervezés a szenvedélyünk. Csúcsteljesítményű Wi-Fi megoldásokat hoztunk létre a legnevesebb szórakoztatóelektronikai cégek közül több számára is. Izgalommal várjuk együttműködésünket a Razerrel, hogy a Wi-Fi hálózatépítést a világ elsőszámú játék- és szórakoztató ökoszisztémájának a konkurenseket maga mögé utasító versenyelőnyévé változtassuk.”

 

Szólj hozzá!