TechAddikt Hardver ADATA Digitális kijelzővel szerelt akkumulátorokat mutatott be az ADATA

Digitális kijelzővel szerelt akkumulátorokat mutatott be az ADATA

Az ADATA Technology bemutatta a P20000D és P12500D kijelzővel ellátott hordozható akkumulátorát. Mindkét típus nagy-hatékonyságú és hosszú élettartamú lítium-ion cellákat használ melyek a legszigorúbb tanúsítványoknak is megfelelnek.

adata-p20000d-p12500d-techaddikt

Digitális kijelzőjükön láthatjuk a még fennmaradó töltöttségi szintet, hogy jobban tájékoztassák a használójukat. Dupla USB portjával a teljes kimeneti teljesítménye akár 2.1A is lehet, valamint két eszközt is tölthetünk egyszerre. Mindkét power bank magas szintű biztonságot is kínál, összesen 6 védelmi áramkörrel, valamint ütésálló és tűzálló burkolattal rendelkezik. A P20000D tartalmaz továbbá egy nagy fényerejű LED égőt is. 20000mAh és 12500mAh teljesítményük elegendő arra, hogy többször újratöltsük okostelefonunkat, tablettünket, mobil-eszközeinket, mint például a vezeték nélküli fejhallgatókat és játékvezérlőket – a P20000D és P12500D olyan, mint ha két kis erőművet cipelnénk a zsebünkben.

Digitális kijelző – van még benne kraft, vagy nincs?

A P20000D és P12500D elfelejthetjük a villódzó LEDek, vagy skálák folyamatos nézését, jól látható digitális kijelzőjén könnyen értelmezhetően mutatja, hogy százalékban pontosan mennyi töltés maradt hátra. Ez nem egy többé-kevésbé megközelítés, az ADATA tervezőinek köszönhetően precízen a teljes töltöttség arányában láthatjuk, mint ahogy az egy nagy kapacitású akkumulátor esetében elvárjuk.

Okostelefon, tablet – egyszerre akár két eszköz a dupla USB-vel

A nagy kapacitás a P20000D és P12500 esetében azt jelenti, hogy akár 6.4 okostelefont tud feltölteni, vagy nagyjából 1.8 tabletet. A töltést a két összesen 2.1A leadására képes USB teszi hatékonyabbá, így két eszközt egyidőben is rákapcsolhatunk, legyen az okostelefon, tablet, kontroller, vezeték nélküli fejhallgató, vagy egyéb eszközök USB porttal – ezzel időt takarítva meg.

Biztonság belülről biztosítva Gondosan tesztelt cellák, tűz, ütés és rázkódás-védett tokozás – a P20000D és P12500D megvédi felhasználóját, magát az eszközt és a környezetét. Fejlett áramköröket használ a túltöltés, túlmelegedés, túláram, kisülés vagy rövidzárlat ellen. További extraként a P20000D megduplázza a LED fényességét, amivel felhasználója megtalálhatja a helyes utat még a legsötétebb környezetben is. A P20000D és P12500D mögött egy év garancia van.