TechAddikt Notebook Asus IFA 2018: ASUS ZenBook Pro 15, forradalmian új Screenpaddel

IFA 2018: ASUS ZenBook Pro 15, forradalmian új Screenpaddel

A ZenBook Pro 14 a 15.6 colos ZenBook Pro 15 rendkívül mobil alternatívájaként futurisztikusan új ScreenPaddel rendelkezik, ami egy ASUS innováció, mely forradalmasítja a felhasználók laptop használatának módját és laptopukkal való interakciót.

ZenBook Pro 14 vékony, pihekönnyű és rendkívül elegáns csomagban kínál extrém teljesítményt. Akár a legújabb 8. generációs Intel Core i7-8565U processzor is hajthatja és integrált gigabites Wi-Fi-vel, akár NVIDIA GeForce® GTX 1050 Max-Q dedikált grafikával a ZenBook Pro 14 a legnagyobb kihívást jelentő feladatokkal is könnyedén megbírkózik. A teljesen alumínium dizájn exkluzív ErgoLift zsanérral rendelkezik, és ultrakompakt méreteit a 14 hüvelykes NanoEdge FHD kijelző biztosítja, mely ultrakeskeny kávákkal rendelkezik a kiterjesztett, zavartalan képi élményért. A kijelző a kiváló színhűség érdekében PANTONE® hitelesített. A ZenBook Pro 14 gyors arcfelismerés alapú bejelentkezést tesz lehetővé és beépített, Windows Cortana and Amazon Alexa hangszolgáltatás támogatást is tartalmaz.

Továbbfejlesztett ScreenPad: Új jellemzők és funkciók mutatkoznak be

A forradalmi ScreenPad, az intelligens touchpad számára új és frissített alkalmazások érhetőek el kizárólag ZenBook Pro 15 és az új ZenBook Pro 14 modelleken. Az új alkalmazások –az Adobe Sign, Handwriting és SpeechTyper – új funkciókkal és jellemzőkkel egészítik ki a ScreenPadet. A frissített ASUS Sync alkalmazás az okostelefonok és a ZenBook Pro közötti integrációt teszi minden korábbinál egyszerűbbé, míg a továbbfejlesztett kiterjesztő mód a ScreenPadet alakítja át másodlagos Windows-kijelzővé a kétképernyős hatékonyság érdekében. Az új alkalmazások és frissítések a ScreenPad beállítások menün keresztül tölthetők le.

Szólj hozzá!