TechAddikt Notebook Asus IFA 2019: 10. generációs Intel megoldásokkal frissülnek az ASUS laptopok

IFA 2019: 10. generációs Intel megoldásokkal frissülnek az ASUS laptopok

Az ASUS bemutatta a 10. generációs Intel Core processzorral szerelt új megoldásait. Ezek az új processzorok az eddiginél jobb teljesítményt, javuló üzemidőt kínálnak, így kedvenc ASUS laptopoddal most még többre lehetsz képes kompromisszumok nélkül.

ASUSPRO B9 (B9450)

Mindössze 880 grammos súlyával az ASUSPRO B9 a világ legkönyebb1 14 hüvelykes üzleti megoldása. Az erőteljes specifikációt a kettős PCIe® 3.0 x4 SSD tárhely teszi teljessé RAID 0 és RAID 1 támogatással a gyorsabb adatmozgatás és adatmentés érdekében. A legújabb, 10. generációs Intel Core i7 processzorral szerelt újdonság négy-oldalú NanoEdge kijelzőt kapott, mely lenyűgöző, 94%-os készülékház/képernyő arányt tesz lehetővé egy kompakt, 13 hüvelykes profillal. A kényelmes csatlakozások mellett az Intel Wi-Fi 6 (GIG+ 802.11ax) és Thunderbolt 3 szabványait is támogatja. Az ASUSPRO B9 kimagasló mobil élményeket kínál következő generációs megoldásokkal. A többi ASUSPRO laptoppal együtt az ASUSPRO B9 is rendkívül strapabíró, amit a MIL-STD katonai szabványnak való megfelelés erősít meg.

ZenBook Duo ScreenPad Plus Technológiával

A ZenBook Duo egy forradalmian új laptop, mely elsőként kapta meg az ASUS ScreenPadTM Plus technológiáját, egy teljes szélességű másodlagos érintőképernyőt, mely végtelen lehetőséget biztosan a tartalomgyártók számára és növeli a produktivitást, valamint megkönnyíti a munkafolyamatokat, legyen szó akár egyszerre több feladatról. A másodlagos kijelző észrevehetetlenül igazodik a főképernyőhöz és az integrált ScreenXpert szoftver segítségével számos hasznos applikáció, funkció és kiegészítő-opció érhető el.
A ZenBook Duo-val kibontakozhat a kreatív oldalad, melyhez minden erőt megad az akár 10. generációs Intel Core i7 processzor, az NVIDIA® GeForce® MX250 grafikus egység, az ultragyors PCIe® SSD tárhely és a villámgyors, megbízható Intel Wi-Fi 6 (GIG+ 802.11ax) vezeték nélküli hálózati megoldás.

ZenBook 13/14/15 ScreenPad 2.0-val

A 10. generációs Intel Core i7 processzorral szerelt ZenBook széria innovatív ScreenPad 2.0 technológiával érkezik. Az interaktív másodlagos érintőképernyő új szintre emeli a laptophasználat élményét. Intuitív, okostelefonokhoz hasonló vezérlésével könnyed alkalmazás-kezelést, multitasking- támogatást és egyedi funkciókat kínál.

Mindegyik modell négy-oldalú NanoEdge kijelzővel érkezik, mellyel akár a 95%-os készülékház/kijelző arány is elérhető, vagyis az új ZenBook széria rendkívül kompakt tagokat vonultat fel a dedikált NVIDIA GeForce MX250 grafikus kártya, az ultragyors PCIe SSD és az Intel Wi-Fi 6 mellett. Egy új szín, a Jégcsap Ezüst is érkezik az új processzorok és technológiák mellé.

ZenBook Flip 14/15 ScreenPad 2.0-val

Az új ZenBook Flip 15 és ZenBook Flip 14 laptopok szintén megkapták a legújabb ScreenPad 2.0 technológiánkat, vagyis az intelligens másodlagos LCD érintőképernyőt, mely hagyományos touchbar- ként is funkcionál. A ScreenPad 2.0-val a ZenBook Flip modellek minden eddiginél sokoldalúbb felhasználást biztosítanak és a produktivitás, valamint a kreativitás eszközévé lépnek elő.

A vékony-kávás NanoEdge érintőképernyő mindkét modell esetében biztosítja a kompakt format, a ZenBook Flip 15 pedig PANTONE hitelesített érintőképernyővel rendelkezik Delta-E <2 színhűséggel a lenyűgöző vizuális élmények érdekében.
Az erőteljes teljesítményt a 10. generációs Intel Core processzorok biztosítják, akár NVIDIA GeForce GTX 1050 Max-Q GPU-val, ultragyors PCIe SSD tárhellyel és Intel Wi-Fi 6 támogatással.