TechAddikt Notebook Asus IFA 2018: ASUS ZenBook, ZenBook Flip, ZenBook Pro bejelentések

IFA 2018: ASUS ZenBook, ZenBook Flip, ZenBook Pro bejelentések

Az ASUS bejelentette a legújabb ZenBook, ZenBook Flip és ZenBook Pro prémium, ultrahordozható laptopokat a vállalat Média napján az IFA 2018-on, azon az eseményen, amely bemutatja a legújabb 8. generációs Intel Core processzorokkal rendelkező teljes ZenBook portfóliót. Az új sorozat az ASUS In Search of Incredible márka szellemét testesíti meg egyesítve a ZenBook termékcsaládot az Engedd Szabadjára Kreatív Energiádat főcím témája alatt.

Az eseményen bejelentett új termékek közé tartozik a ZenBook 13 (UX333), ZenBook 14 (UX433) és a ZenBook 15 (UX533) — a világ legkompaktabb 13,3 hüvelykes, 14 hüvelykes és 15,6 hüvelykes laptopjai — emellett az ultrakompakt ZenBook Flip 13 (UX362) és ZenBook Flip 15 (UX562) kihajtható laptopok. Az úttörő ZenBook Pro 15 professzionális laptop mellé érkezik az új ZenBook Pro 14 (UX480). Mindkét modell rendelkezik a forradalmi ASUS ScreenPad-del, melyet új izgalmas tulajdonságokkal és funkciókkal bővítettünk. Szintén bejelentettük a ZenBook S (UX391FA) legújabb verzióját, mely most akár lenyűgöző 20 óra akkumulátoros üzemidővel is rendelkezhet, valamint az új Zen AiO 27 (Z272) all-in-one PC-t új ’rendszer a talpazatban’ dizájnnal.

Eric Chen, az ASUS vállalat alelnöke elmondta: “Az elmúlt harminc évben az ASUS folyamatosan innovatív termékeket azzal a céllal, hogy élvezetes és zökkenőmentes digitális életet biztosítson. Arra törekszünk, hogy innovációval, mely a stílust és az eleganciát ötvözi a teljesítménnyel és a legkorszerűbb technológiával, mindenki számára lehetővé tegyük azt, hogy szabadjára engedje kreatív erejét.”

“Örülünk a lehetőségnek, hogy szorosan együtt dolgozhattunk az ASUS-szal a hihetetlen új PC sorozatukon, mely a legújabb 8. generációs Intel Core processzorokat foglalja magába” – mondta Chris Walker, az Intel Client Computing részlegének alelnöke.

“Integrált gigabites Wi-Fi-hez való csatlakozásra optimalizálva és hihetetlen teljesítményt kínálva továbbfejlesztett hangélményekkel, emellett hihetetlen akkumulátoros üzemidő szinteket produkálva, az új 8. generációs Intel Core mobil processzorok tökéletesek a prémium, ultrahordozható, új ZenBook sorozat számára” – tette hozzá.

Az IFA 2018-on a legújabb ROG és egyéb ASUS termékek mellett a teljesen új ZenBook modelleket is kiállította a gyártó.

Szólj hozzá!