TechAddikt Szoftver World of Warcraft Íme, az új World of Warcraft Artifact-kalkulátor!

Íme, az új World of Warcraft Artifact-kalkulátor!

Mint ismeretes, a 2016 közepe táján érkező új World of Warcraft expanzió egyik kiemelt része az artifact itemek hangsúlya, valamint azok testre szabhatósága lesz. A Wowhead.com hasábjain találtunk rá a vadonatúj struktúrájú Artifact-kalkulátorra.

world-of-warcraft-legion-artifact-techaddikt

Mi is ez pontosan?

A World of Warcraft: Legion kiegészítő által bevezetésre kerülő artifact itemek – amelyek túlnyomó részt fegyverek lesznek – megannyi színben és stílusban lesznek hozzáférhetők. A Wowhead modellnézegetője pedig nagyszerűen szimulálja ezeket gyakorlatban.

Az Artifact Calculator nagyon hasonló az ingame UI-hoz, de ez látszik is az alábbi képen jól:


Amint megszemlélünk egy artifact fegyvert az item oldalon a Legion Dressing Room-ban, adva van a lehetőség, hogy az egész küllemet pillanatok alatt átalakíthassuk, próbálgathassuk kedvünk szerint. Mindezt az összes jelenleg ismert artifact stílussal és színnel egyetemben.
Ráadásként 3D-ben is megnézhetjük az összeállított verziót.
A feljebb említett dressing roomban elegendő a fegyver nevét begépelni a keresősávba, majd a találatot hozzáadhatjuk máris az próbababához. Ha ezek után a fegyverre klikkelünk, megjelenik a Reforge Artifact opció, és lehetőség lesz az item cseréjére és áthelyezésére is.
artifact3.png

Persze azt ne felejtsük el, hogy a Blizzard elképzelései a témában még változhatnak, így egyes színek és stílusok különbözhetnek a véglegestől, vagy hiányozhatnak a felhozatalból.

World of Warcraft vonatkozású írásaink elkészítéséhez az ASUS hardvereit, megoldásait használjuk.