TechAddikt Szoftver World of Warcraft Instant level 100 boost a World of Warcraft-ben?

Instant level 100 boost a World of Warcraft-ben?

Úgy tűnik, tovább könnyíti (leendő) játkosai életét a Blizzard. Chris Metzen, a Blizzard vezető fejlesztője ugyanis bejelentette, hogy akár már a nyár folyamán is bevezetésre kerülhet az instant level 100 boost a World of Warcraft világában.

chris_metzen_blizzard_techaddikt

Felmerült persze, hogy milyen kihatással lesz eme újítás a World of Warcraft struktúrájára – úgy tűnik, nincsen ok az aggodalomra, ugyanis a Mists of Pandaria expanzió esetét hozták fel példaként: akkoriban már lehetőség adódott maximális szint megvásárlására, s mégis gyönyörűen működött a modell.

„Amennyiben működőképes lesz az azonnali 100-as szint bevezetése, úgy el kell gondolkozni egyéb mikrotranzakciós elemek alkalmazásán is” – fogalmazott Metzen. „Mindez azért fontos, mert számos World of Warcraft játékosnak nincs rengeteg ideje arra, hogy farmoljon, raidekbe járjon, egyéb napi teendőket elvégezzen a játékban, hiszen a valós élet elsőszámú dolgaival kell, hogy elfoglalja magát: gyereknevelés, munka, és a többi. Viszont mindezek ellenére szeretnének Azeroth területén felfedezni, harcolni” – tette hozzá.