TechAddikt Szoftver World of Warcraft Új world event a World of Warcraft-ben: BlizzCon 2015

Új world event a World of Warcraft-ben: BlizzCon 2015

A BlizzCon 2015 Azeroth-ra érkezik! A játékosok elérhetik majd egy helyszínen, vásárolhatnak exkluzív dolgokat, ráadásul ünnepelhetnek murloc-ok társaságában. Kell nekünk ennél több?

world_of_warcraft_ptr_6_1_4_blizzcon_2015

Mindez a legújabb, 6.1.4 verziószámú PTR patch kapcsán látott napvilágot. A közelmúltban ugyanis, miután belogoltunk, máris érkezett a Blizzard mailje, miszerint érdemes a fővárosba látogatni, ugyanis új barátok érkeztek más bolygókról. Hm, rendkívül érdekes – meg is néztük nyomban.

A garrisonon kívül máris fellelhető volt Murky. Beszédbe elegyedtünk vele, majd a Let’s party-ra klikkelve máris followerként tisztelhettük.

Murky egyébként egy epic arms warrior. Már önmagában véve is nagy szó, hogy level 100-ason és epic followerként érkezik, de főként az egyszerű megszerezheztősége a leginkább pozitív. Reméljük, a 6.1.4 élesedése után is hasonló lesz a szisztéma.

Lesz nekünk még Path of BlizzCon járékunk is, egyes toy box adatok a Wowhead.com adatbányászata szerint különféle BlizzCon aktualitású termékeket jelentenek.

Íme, három darab murloc toy: Shy Lurky, Shy Gurky, plusz Shy Murki.

– Ezek a murloc-ok extrém ritkák. Lurky az EU gyűjtői változathoz járt, Gurky az EU fansite promóciókból ismert, Murki pedig egy koreai promó event oszlopos tagja.

– Azok, akik birtokolják a három murloc eredetijét, ne csüggedjenek, ugyanis a fent említett toy-ok csak a BlizzCon ideje alatt lesznek aktívak és hozzáférhetők.

– Csakúgy, mint minden BlizzCon-relikvia esetében, a murloc-ok is fizetős tartalmat jelentenek. Ugyanakkor ne feledjük, hogy kiváló kiegészítői lehetnek a már meglévő kollekciónknak!