TechAddikt Híradástechnika Acer Intelligens környezeti fényérzékelős LED projektort mutatott be az Acer

Intelligens környezeti fényérzékelős LED projektort mutatott be az Acer

Három vadonatúj projektorral jelentkezett az Acer, beleértve a K138ST-t, amely a világ első LED projektora, amely intelligens környezeti fényérzékelővel lett ellátva.

acer_p5515_techaddikt

Mellé még megérkezett az ultra rövid vetítési távolságú U5320W, valamint az 1080P full HD felbontású P5515 fokozott trapézkorrekcióval.

Vidd magaddal a mozit – Acer K138ST

Akár 100 col képátlós vetített kép, mindössze 1.7 méteres távolságra a vetítési felülettől: az Acer K138ST egy olyan ultra-hordozható, rövid vetítési távolságú LED projektor, amely fejlett szórakoztatási lehetőségeket hordoz, lehetővé téve, hogy a felhasználók élvezhessék a mozi élményét akár menet közben is. Kisebb, mint egy A4-es papírlap, mindössze 0.75 kilogramm súlyú. A K138ST erőteljes, beépített DTS audiórendszerrel bír, a hordozhatóság jegyében nincsen szükség külső hangszórókra sem. Az Acer LumiSense+-nak köszönhetően, az Acer K138ST a világ első LED projektora, amely intelligens környezeti fényérzékelővel felszerelt, lehetővé téve, hogy a fényerő és a szaturáció mindig alkalmazkodjon a környezeti kondíciókhoz. A vetített kép élethű, tiszta és éles, 100 000:1 kontrasztaránnyal, WXGA felbontással. A beépített Bluetooth audio kapcsolat támogatja a vezetékmentes átvitelt akár egy közeli Bluetooth támogatott hangfallal, vagy házimozi rendszerrel.

A nagy kép közelről – Acer U5320W

Az Acer U5320W egy ultra rövid vetítési távolságú projektor, mely akár 23 centiméter távolságról is már 9.1 col átlójú képet tud vetíteni. Továbbá képes akár a 100 col képátlós megjelenítésre is – 80 centiméter távolságról, ezáltal rendkívül helytakarékos eszköz, például osztálytermekbe. Az U5320W WXGA felbontással, 3 ezer Lumen fényerővel rendelkezik, melyek által kristálytiszta és színhű képeket ad vissza, míg 2×10 Wattos hangszórói masszív hangzást produkálnak. Összepárosítva az opcionális Acer SmartPen II-vel az U5320W ideális előadótermi tevékenységhez, lehetővé téve az interaktív írást, akár két párhuzamosan dolgozó felhasználóval.

Kristálytiszta képmegjelenítés bármilyen helyiségben – Acer P5515

1080P full HD magas felbontású képek vetítése, akár 4 000 Lumen fényerővel: a P5515 nagyszerű képi látvány ad, akár világos környezetben és távolabbról is. Pontosan ezért ideális az eszköz közepes méretű tárgyalókba. 2×10 W összteljesítményű hangszórópárral rendelkezik, erős hangzással – épp ezért nincs szükség külső hangfalak csatlakoztatására. A P5515 rugalmas felhasználást nyújt, több előre beállított profillal, fejlett trapéz- és négy sarokkorekcióval. Így optimális minőség érhető el aszimmetrikus felületeken is.

Mélyebb fekete árnyalatok, élénk színek

A három új projektor számos Acer-fejlesztésű képminőség-javító technológiát hordoz:

  • Acer ColorBoost3D: életszerű színek, 6 szegmensű színpalettával, fejlett izzó technológiával, erőteljes képalkotással.
  • Acer ColorSafe II: virtuális immunitás a színvesztés ellen, dinamikus RGB tartománnyal, védett színhűséggel.
  • Acer DynamicBlack: növeli a megjelenített kép kontrasztját, ellenőrzi a tartalmat képkockáról képkockára, majd dinamikusan beállítja az izzót az optimális feketeárnyalat szintek megjelenítéséhez.

Előtérbe helyezett használhatóság vezetéknélküli vetítéssel és Quad View-val

Ha rendelkezünk opcionális vezetékmentes dongle-lal, úgy lehetőség nyílik arra, hogy a projektor vezetéknélküli vetítéshez is használhassuk. Így elérhetővé válik a közvetlen képvetítés, Windows 8.1 és Android 4.2.2 (illetve fejlettebb OS) alapú eszközökről is. Az Acer eDisplayPro megoldás akár 4 eszközt is enged párhuzamosan csatlakoztatni, így párhuzamosan mehet a képi megjelenítés. Ideális mindez üzleti megbeszélésekhez, vagy oktatási tevékenységhez. Az Acer WirelessHD szett minőségvesztés nélküli 1080P full HD 3D felbontást is elérhetővé tesz, mindazon userek számára, akik igénylik a magasabb képminőséget.