TechAddikt Fotó, videó, film Canon Kipróbálná a Canon EOS 5D Mark IV-et? Itt az alkalom, irány a...

Kipróbálná a Canon EOS 5D Mark IV-et? Itt az alkalom, irány a Camera Kft. pénteken!

Újabb nyílt nap a Camera Kft-ben: ezúttal ismét a Canon EOS 5D Mark IV modellt lehet testközelből próbálgatni, tapogatni, megismerni. Mellé még meggyőző akció is várja a betérőket.

canon-eos-5d-mark-iv-camera-kft-nyilt-nap-2016-oktober-21-techaddikt

A Camera Kft. mindig gondoskodik arról, hogy a lehető legváltozatosabb tálalásban mutassa meg a vásárlóknak újdonságait. Nemrég szintén beharangoztuk a Canon EOS 5D Mark IV bemutató eseményét, most pedig itt a méltán népszerű, már-már kultikussá vált 5D széria legújabb, egyben leginnovatívabb képviselője, a Canon EOS 5D Mark IV újfent fókuszban.

Mindenki számára adott tehát a lehetőség, hogy megtapasztalja a Canon EOS 5D Mark IV által biztosított élményfaktort. Nem kell mást tenni, mint ellátogatni 2016. október 21-én, pénteken nyitvatartási idő alatt a Camera Kft. üzletébe (1085 Budapest, Somogyi Béla utca 19), és máris kezdődhet a gyakorlati ismerkedés.

Nem csak a Canon EOS 5D Mark IV váz lesz terítéken, hanem a hozzá csatolható full frame objektívportfólió is. Alapvetően két kiemelt újdonságra lesz kihegyezve a történés, főszerepben a Canon EF 16-35mm/2.8 L USM Mark III illetve a Canon EF 24-105mm/4 L IS USM Mark II DSLR objektívekkel. Persze más objektívek is társíthatók lesznek igény szerint.

A Camera Kft. meggyőző akcióval kedveskedik mindazoknak, akik a nyílt napon leadják rendelésüket egy új Canon EOS 5D Mark IV fényképezőgépre, illetve azt a megrendelést követő kettő héten belül meg is vásárolják. A garantált ajándék ebben az esetben nem más, mint

  • egy darab Canon 10-EG táska, valamint
  • egy darab Canon EF 50mm/1.8 STM objektív.

Mindenkit szeretettel vár tehát 2016. október 16-án a Camera Kft., a Canon EOS 5D Mark IV-ről pedig hamarosan részletes tesztet közlünk a Techaddikt.hu hasábjain.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág

Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte