TechAddikt Hardver ADATA Külső SSD meghajtókat jelentett be az ADATA

Külső SSD meghajtókat jelentett be az ADATA

Az ADATA Technology  bemutatta az SE730, SC660 és SV620 külső SSD meghajtókat.

adata-ssd-ujdonsag-2016-julius

Mind a három eszköz kompatibilis a Windows, Mac OS és Android rendszerekkel, így egyszerűen csatlakoztathatóak notebookokhoz, ultrabookokhoz, asztali gépekhez, továbbá média boxokhoz és játékkonzolokhoz is. Az USB Type-C porttal és IP68-nak megfelelő por és vízállósággal rendelkező SE730, valamint a költséghatékony SC660 és SV620 eszközök mindegyike több mint négyszeres sebességet kínál a normál külső winchesterekhez képest, miközben energiafelvételük jóval alacsonyabb (kiválóan alkalmas mobilhasználatra). Fontos kiemelni, hogy ez a technológia teljesen hangtalan, valamint jobb ütésállóságot is biztosít. Ideális választás mobil- és állandó használatra is. Az ADATA által használt, gondosan válogatott és minősített kontrollerek és memória chippek szigorú teszteken mentek keresztül. Hasonlóképpen a PCB gyártása során, valamint az összeszerelésnél is követik az ADATA minőségi elvárásait, ezért a felhasználók 3 év jótállást kapnak a termékekre. Az SE730 és SV620 a mai naptól kapható, míg az SC660 termék augusztustól lesz elérhető.

SE730: íme, a világ legkompaktabb USB Type-C csatlakozójú SSD-je

Az ADATA prémium termékekhez való odaadását és innovációját testesíti meg az SE730, ami több mint 500 MB/s írási és olvasási sebességgel érkezik szuperkicsi méretben, mindössze 33 grammal. Jelenleg ez a legkisebb méretű külső SSD megfordítható USB Type-C csatlakozóval. Az SE730 szupersebességet kínál USB 3.1 Gen 2 platformon is. A homokfúvott fémház és a robosztus kivitel az IEC IP68 szabvány por és vízállóságának is eleget tesz, nem utolsó sorban, katonai szintű ütésvédelemmel is rendelkezik. Az SE730 tökéletes külső stílusával kínálja a teljesítményt és mobilitást, valamint mivel súlya kevesebb, mint egy golflabdáé, így tökéletesen belesimul a tenyerünkbe.

SC660 és SV620: költséghatékony külső SSD-t

Míg a közelmúltban a külső SSD-k a luxust képviselték, az SC660 és SV620 a teljesítményt és a kényelmet elérhetővé teszi bárki számára. Az SC660 ütésálló házzal és több mint 410 MB/s (írási és olvasási) sebességgel büszkélkedhet. A stílusos és szupervékony fémház mindössze 9,6 mm vastag. Az SV620 ugyancsak ütésálló és teljesítményében megegyezik az SC660-nal, azonban az élek kiemelkednek a tokozásból, így megvédik a felületet a nemkívánatos karcolódástól. A kék színű LED folyamatosan tájékoztatja a felhasználót a készülék működéséről. Függetlenül attól, hogy a fémes barázdált SC660 vagy a sima és fényes SV620-at választja a felhasználó, a teljesítményt, hatékonyságot és a tartósságot egyszerre élvezheti a kiváló ár-érték aránnyal.