TechAddikt Hardver Konzol Március végén elindult a My Nintendo szolgáltatás Magyarországon

Március végén elindult a My Nintendo szolgáltatás Magyarországon

Teljesen új rendszerrel, konkrétan a My Nintendo-val rukkolt elő a Nintendo idehaza. Mindez múlt csütörtöktől érhető el a Wii U és Nintendo 3DS felhasználók számára.

nintendo-logo-techaddikt

Az új fiókok előnyei között szerepel az új jutalom rendszer, a könnyebb digitális vásárlási lehetőségek, illetve a más Nintendo alkalmazásokkal való közreműködés. A My Nintendo sokkal több, mint egy jutalom program: ez egy átfogó szolgáltatás, ami számos különböző módon díjazza a felhasználókat a Nintendo termékek és szolgáltatások használatáért. A Miitomo felhasználók Nintendo Fiókjukat az alkalmazáshoz csatolva például kiélvezhetik a My Nintendo nyújtotta élményeket. Platina Pontok szerezhetők a Nintendo alkalmazások és szolgáltatások használatával, például a Miitomo alkalmazással. Arany Pontok a Nintendo hivatalos weboldalán, vagy a Nintendo eShopon történt digitális vásárlások után kaphatók Wii U és Nintendo 3DS készülékeken. A Platina és az Arany Pontok egyaránt beválthatók jutalmakra, például játékokra, letölthető tartalmakra, játékbeli tárgyakra és Nintendo eShop kedvezményekre.

Azok a felhasználók, akik április vége előtt regisztrálnak Nintendo Fiókot ráadásul ingyenesen letölthetik majd Nintendo 3DS készülékükre a Flipnote Studio 3DS játékot. A játék megszerzéséhez hozzá kell rendelniük új Nintendo Fiókjukhoz a Nintendo 3DS készülékülhöz csatolt Nintendo Network ID-t, majd március 31-április 30. között letölteni a Nintendo weboldalán a letöltés gombra kattintva a Flipnote Studio 3D adatlapján.

A Miitomo és a My Nintendo mellett március 31-től azoknak a felhasználóknak, akik Nintendo Network ID-jukat hozzárendelték Nintendo Fiókjukhoz lehetőségük lesz Wii U és Nintendo 3DS szoftvereket vásárolni Nintendo eShop egyenlegükkel a Nintendo Európa weboldaláról. A megvásárolt játékok SpotPass-en keresztül automatikusan letöltődnek, települnek és készen is állnak a használatra a készülék legközelebbi kézbevételekor. Ez az új vásárlási lehetőség még elérhetőbbé teszi a Nintendo eShop kínálatát, illetve egyszerűbbé teszi a szoftvervásárlást és a My Nintendo Arany Pontok gyűjtését.