TechAddikt Híradástechnika Acer Megnéztük az Acer aktuális újdonságait a 2017-es őszi CHS Partnernapon

Megnéztük az Acer aktuális újdonságait a 2017-es őszi CHS Partnernapon

Mint ahogyan azt megszokhattuk, átlag negyedévente a CHS-ben megrendezésre kerül egy-egy nagyobb szabású partnernap, amely keretein belül a meghívottak körbejárhatják az épp aktuális tech újdonságokat, megoldásokat. Az Acer mindig jelen van ezeken az eseményeken – a 2017-es szeptemberi CHS Partnernapon is erős jelenlétet mutatott a márka.

Akár egy Acer nap a CHS-ben – mondhattuk volna már akkor, amikor fellépcsőztünk az emeletre, s megláttuk a molinókat. A nagy kiállítóhelyiségbe vezető folyosó teljes jobb oldala ugyanis az Acer-ről, a hőn reklámozott Predatorról, valamint egyéb újdonságok kiplakátolásáról szólt.

Termetes standot tudhatott magáénak az Acer az idei, 2017-es őszi CHS partnernapon: a szokott helyen, a terem vége felé lettek kiállítva az aktuális érdekességek, újdonságok. Megnézhettük testközelből a Swift 3-at, az Aspire 7-et és Aspire 3-at is. Természetesen a gamer aktualitások sem szorultak háttérbe, a Predator Triton 700 (PT715-51) volt az egyik fókusztermék – ezt hamarosan mi is tesztelés alá vetjük majd itt, a Techaddikt.hu-n.

Kiemelt asztalt kaptak a premium selection termékek, itt egy negyed részt foglaltak el az Acer innovációi. Ide alapjában véve azok az eszközök kerültek, amelyek méltán vívták (és vívják is) ki maguknak a megtisztelő, masszív prémium bekategorizálást.

Akinek pedig nem lett volna elegendő, hogy a bő Acer-termékfelhozatalból válogasson a helyszínen, az beülhetett a márkát érintő előadásra is.

Mindezeken felül ki lehetett próbálni az Acer projektorai által biztosított minőségérzetet a külön erre a célra létrehozott moziszobában.

 

Még több fotó: Techaddikt.hu Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.
Szerkesztőségünk mobilinternet-hozzáférését a Telenor Magyarország biztosítja. Az Autóaddikt.hu Telenor Hello Data csomagot használ.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSDuplitec, Canon, Camera Kft., Telenor Magyarország
Utómunka hardver: Acer, ASUS

Szólj hozzá!