TechAddikt Notebook Acer New York, next@acer: vékony, ám erőteljes a Predator Triton 700

New York, next@acer: vékony, ám erőteljes a Predator Triton 700

MEGOSZTÁS

Az Acer next@acer sajtóteseményén New York-ban bemutatkozott a cég erőteljes és vékony Predator Triton 700 gaming notebookja. Lenyűgöző.

A notebook 18.9 milliméter vékonyságú, 2.6 kilogramm súlyú, alumínium borítást és 15.6 col képátlós FHD IPS kijelzőt kapott. Mindehhez kitűnő minőséget jelentő technológiák tartoznak, áthágva a méret és a teljesítmény határait, kompromisszumoktól mentesen.
Mint az első új ultravékony Predator Triton gaming notebook sorozat tagja, fontos a megjelenés: fekete tokozás, minimalista dizájnnal, egyenes kontúrokkal, szögletes elülső sarkokkal. Egy nagyobb üveg jellegű felület a billentyűzet alatt egyfajta ablakként jelenti a notebook hűtésrendszerét, beleértve az AeroBlade 3D ventilátortechnológiát és azt az öt hővezető csövet – ez így egyébként precíziós érintőpadként is funkcionál.

A bestiát egy sztenderd feszültségű, hetedik generációs Intel Core processzor mozgatja, nagyteljesítményű NVIDIA GeForce 10 szériájú grafikával, két NVMe PCIe SSD-vel (RAID 0 konfiguráció), és akár 32GB DDR4 2.4 GHz RAM is rendelkezésre áll.

Természetesen a Predator Triton 700 készen áll a VR élményre is. Emellett az eszköz dinamikius, kitűnő fényerejű megjelenítést garantál, 15.6 col képátlós FHD IPS kijelzővel, NVIDIA G-SYNC támogatással, így akár külső monitor csatlakoztatásán is gondolkodhatunk. A Dolby Audio Premium és Acer TrueHarmony technológiák utánozhatatlan hangélményt nyújtanak, a Skype for Business pedig garantálja a videóbeszélgetések és konferenciák tisztaságát, lagmentességét.

A notebook további erőteljes kiegészítő opcióihoz egyértelműen hozzátartozik a Killer DoubleShot Pro hálózatkezelés, valamint a Thunderbolt 3 kapcsolódás. Ezek akár 40 Gbps maximum sebességet is biztosíthatnak, illetve 4K videókimenet-támogatással is rendelkeznek. A Predator Triton 700 tartalmaz két USB 3.0 aljzatot (kikapcsolt módban USB töltési lehetőséggel), két darab HDMI 2.0 portot, egy Display portot és gigabites Ethernet portot is.

Természetesen egyetlen gamer notebook sem igazi mechanikus billentyűzet nélkül, mely felhőtlen gépelést, gyors, akkurátus válaszidőket jelent. A gombok RGB háttérfényt kaptak, és egymástól külön is programozhatók.

A PredatorSense szoftver segítségével a gamerek egyetlen felületen keresztül irányíthatják és szabhatják testre a gépet, beleértve a háttérvilágítást, hotkey kiosztást, ventilátor beállítást, és a teljes rendszermonitorozást.

Szólj hozzá!