TechAddikt Notebook Acer next@acer 2022: új Acer Swift 3 OLED laptop 12. generációs Intel Core...

next@acer 2022: új Acer Swift 3 OLED laptop 12. generációs Intel Core H sorozatú processzorokkal

Az Acer bemutatta a nagy teljesítményű új Swift és Spin modelleket, amelyek mindegyike 12. generációs Intel® Core™ processzorokkal és Windows 11-gyel rendelkezik.

A Swift 3 OLED a gyönyörű kijelzőt és a kimagasló teljesítményt ötvözi az úton lévő profik számára, míg a Spin 5 és a Spin 3 olyan szakemberek számára készült, akiknek több üzemmódú funkcionalitással rendelkező hordozható laptopra van szükségük.

Acer Swift 3 OLED

Az új Acer Swift 3 OLED laptopot (SF314-71) a legújabb, 12. generációs Intel Core H-sorozatú processzorok hajtják, Intel Iris® Xe grafikával, PCIe Gen4 SSD-kkel és akár 16 GB LPDDR5 memóriával, így a szakemberek, a szabadúszók és a diákok számára erőteljes teljesítményt kínálnak az alkotásra összpontosító munkához és játékhoz. A laptop az Intel Evo™ igazolása szerint teljesíti az olyan kulcsfontosságú tényezőket, mint az azonnali ébredés alvó állapotból, és a 10 órás[ ] valós akkumulátor-élettartam. Egy csipetnyi, 30 perces töltés több mint 4 órányi akkumulátoridőt biztosít.

A könnyű, modern és vékony Swift 3 OLED 14 hüvelykes, 16:10 WQXGA+ (2,8k) OLED-kijelzővel rendelkezik, 92%-os kijelző-káva aránnyal, amely VESA DisplayHDR True Black 500 tanúsítvánnyal is fel tud mutatni. A kijelző élethű képeket jelenít meg, és a DCI-P3 színskála 100%-át támogatja. A laptop 17,9 mm vékony alumínium fémházzal rendelkezik, súlya mindössze 1,4 kg, és óceáni műanyaghulladékból készült OceanGlass™ érintőpaddal rendelkezik, amely üvegszerű tapintási érzetet biztosít a felhasználóknak görgetés közben.

A Swift 3 OLED Intel Wi-Fi 6E-vel rendelkezik a hihetetlenül gyors csatlakozás érdekében. FHD MIPI webkamerája az Acer Temporal Noise Reduction (TNR) technológiáját használja fel, hogy kiváló minőségű videó visszajelzést biztosítson még gyenge fényviszonyok mellett is, míg az olyan technológia, mint az Acer PurifiedVoice™ AI zajcsökkentéssel, biztosítja, hogy a felhasználó hangja hangosan és tisztán szólaljon meg. Háttérvilágítású billentyűzetének levegőbemeneti kialakítása 8-10%-kal több hőt bocsát ki, mint a hagyományos billentyűzet.

Acer Spin 5

Az Acer Spin 5 (SP514-51N) egy könnyű (1,3 kg), ultravékony (16,9 mm) átalakítható notebook 14 hüvelykes 16:10 WQXGA (2560 x 1600) érintőkijelzővel, alacsony kék fényű TÜV-tanúsítvánnyal és 88%-os kijelző-káva aránnyal A Spin 5 innovatív, 360 fokos csuklópántos kialakítása egyedi tervezésű csapágyakkal lehetővé teszi a zökkenőmentes átmenetet a különböző használati módok között: laptop, állvány, sátor vagy táblagép mód, így bármilyen feladatra készen áll. A Spin 5-öt azoknak tervezték, akiknek egy elegáns és átalakítható eszközre van szükségük, amely elbírja a kreatív projekteket.

Az Acer Spin 5 egy Intel Evo technológia által hajtott laptop, és akár 12. generációs Intel Core i7 processzorral és Intel Iris Xe grafikával rendelkezik a szerkesztési igények felgyorsítása érdekében. A konfigurációk maximum 16 GB LPDDR5 memóriával és 1 TB PCIe Gen 4 SSD tárhellyel érkeznek. A Killer Wi-Fi 6E AX1675i gyorsabb csatlakozást biztosít a hálózatokhoz, a két Thunderbolt™ 4-gyel ellátott C típusú USB-port pedig gyors adatátvitelt és energiaellátást biztosít.

A Spin 5 TwinAir hűtőrendszerét az Acer Vortex Flow architektúrájával tervezték, amely akár 75%-kal[ ] növeli a teljesítményt. A kettős D6 réz hőcső segít fenntartani az optimális hőmérsékletet a legjobb teljesítmény érdekében. A Wacom AES 2.0 technológiával ellátott, újratölthető Acer Active Stylus 4096 nyomásszinttel mérnöki precizitást nyújt a nagyobb pontosság és vezérlés érdekében. A Spin 5 emellett az Acer PurifedVoice-t is tartalmazza, mesterséges intelligencia által továbbfejlesztett zajcsökkentéssel és DTS hanggal, hogy kiváló hangminőséget biztosítson a videohívások során.

Acer Spin 3

A vékony, átalakítható, 14 hüvelykes Spin 3 (SP314-55/N) egy 2 az 1-ben FHD érintőképernyős laptop, amely dokkolható Acer Active Stylus tollal érkezik[ ] rajzoláshoz és íráshoz útközben. 12. generációs Intel Core processzorok hajtják, Intel Iris Xe grafikával és PCIe SSD-kkel, akár 4 órán keresztül használható[ ] 30 perces töltéssel, egyenletes teljesítményt és hatékonyságot kínálva az úton lévő szakemberek számára. Az Acer Spin 3 keskeny kávái 86%-os kijelző-káva arányt biztosítanak, és 360 fokban elforgatható, így könnyedén válthat az olvasás, a jegyzetelés vagy a munkamegosztás között. A laptop gyors csatlakozást kínál Wi-Fi 6-tal és dupla USB Type-C-vel, Thunderbolt 4 porttal. A Spin 3 HD kamerát tartalmaz az Acer TNR technológiájával, valamint az Acer PurifedVoice-szal.