TechAddikt Fotó Canon Nyárváró Canon akció a Camera Kft-nél: akár negyedmillió forintot is visszakaphatunk a...

Nyárváró Canon akció a Camera Kft-nél: akár negyedmillió forintot is visszakaphatunk a vásárlásnál

2017 nyarán is rendkívüli akciók, aktualitások várják mindazokat, akik a Camera Kft. felhozatalából szeretnének vásárolni. Cikkünkben elsősorban Canon termékeket, szolgáltatásokat ajánlunk.

Az egyik legfontosabb akció jelenleg a Camera Kft-nél a Canon PRO Partnerség egyik kedvező megközelítése: ha DSLR vázat vásárolunk náluk, és hozzá párosítjuk a számunkra leginkább megfelelő objektívet, akár 255 ezer forintos pénzvisszafizetésben is részesülhetünk.

Ehhez az kell, hogy a termékeket (DSLR váz, optika, optikák) regisztráljuk, valamint bele kell férnünk az akciós időszakba, mely 2017. március 23-a és május 31-e közt tart. Akkor sem kell elcsüggednünk, ha az akciós időszak alatt megvásároltuk a Canon termékeket, viszont elfelejtettük regisztrálni: erre 2017. június 30-áig adódik lehetőségünk.

Végül pedig vessünk egy pillantást azokra a Canon termékekre a teljesség igénye nélkül, melyek részt vesznek a Camera Kft. akciójában.

Fényképezőgépek

Canon EOS 80D 3 év garanciával (EF és EF-S objektívek), Canon EOS 7D Mark II 3 év garanciával (EF és EF-S objektívek), Canon EOS 6D 3 év garanciával (EF és EF-S objektívek), Canon EOS 5D Mark III 3 év garanciával (EF és EF-S objektívek), Canon EOS 5D Mark IV 3 év garanciával (EF és EF-S objektívek), Canon 1D X mark II 3 év garanciával (EF és EF-S objektívek).

Kamerák

Canon Cinema EOS C100 (EF és EF-S objektívek), Canon Cinema EOS C100 mark II (EF és EF-S objektívek), Canon Cinema EOS 500 (EF és EF-S objektívek).

A teljes lista a Camera Kft. honlapján érhető el, IDE kattintva.

 

Szólj hozzá!