TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft 7.2.5: jön a Black Temple Timewalking

World of Warcraft 7.2.5: jön a Black Temple Timewalking

Hamarosan érkezik a World of Warcraft: Legion kiegészítőhöz köthető 7.2.5-ös verziószámú patch, mely elhozza a játékosoknak a Timewalking – Raids opciót. Azaz visszamehetünk a múlt népszerű raidjeibe, és 110-es szintnek megfelelő lootot kapunk.

Természetesen elsőként a rajongók körében legnépszerűbb Burning Crusade raid, a Black Temple lesz bejárható, folytatva ezzel az Outland Timewalking-vonulatot. Pluszban a Timewalking World Bosses-irány is elérhető lesz a jövőben.

Legendary itemek

A Black Temple híres legendary itemeknek is helyt adott és ad is, mint például a The Twin Blades of Azzinoth (Warglaive of Azzinoth páros). Ha ezt beszerezzük, automatikusan achievement is jár mellé, és warriorok, rogue-ok, demon hunterek, death knightok, monkok kaparinthatják meg. Természetesen megfelelő item levellel, és transmog lehetőséggel a már meglévő fegyverünkre.

Petek

Azok a petek, amelyek a hagyományos Black Temple raidben esnek, itt is megszerezhetők. Ilyen például a Leviathan Egg, vagy a Shard of Supremus, amely az Abyssius petet tanítja meg.

Egyéb jutalmak

A Warlords of Draenors contenthez tartozik az Illidan Stormrage által dobott Music Roll: The Burning Legion, amely a klasszikus garrison jukeboxához ad újabb tracket. Továbbá 6 különféle transmog kiegészítőt is kapunk, valamint a kultikus T6 szett is beszerezhető, természetesen megfelelő item levellel és transmog lehetőséggel.

Szólj hozzá!