TechAddikt Híradástechnika Acer Otthoni valós moziélményt ígér az Acer V7500 Home Theater

Otthoni valós moziélményt ígér az Acer V7500 Home Theater

Az Acer, a világ harmadik számú projektor brandja a napokban mutatta be az Acer V7500 1080p full HD projektorát az iparágvezető portfólió keretein belül.

acer-v7500-home-theater-techaddikt

Az eszköz igazi házimozis szellemiségben fogant, az Acer V7500 100 százalékos sRGB támogatással és Acer ColorPurify technológiával rendelkezik, annak érdekében, hogy hűen tudja reprodukálni a valós színeket, egyszerűen kombinálva az RGB színpaletta összes jó tulajdonságával. Még akkor is, ha mostoha fényviszonyok uralkodnak, redukálva a szivárvány-effektet, színteltebb környezetbe ültetve.

Az Acer V7500 hordozza az Acer legújabb LumiSense+ technológiáját, amely intelligensen optimalizálja a képmegjelenítést visszafogott fénykondíciók mellett is, míg a HDMI 3D tökéletes 3D élményt ad 144 Hz-en.

A DynamicBlack kiegészítő növeli a megjelenített képfolyam kontrasztarányát, analizálja a tartalmat képkockáról képkockára, majd dinamikusan beállítja az izzó fényerejét úgy, hogy a fekete szintek optimálisak maradjanak. Ezzel főként a filmek nézéséhez kapunk tökéletes hátteret, élvezve minden jelent lenyűgöző részletességét.

Tökéletes használhatóság, vékony dizájn, rugalmasság

A központi lencse lehetővé teszi az Acer V7500 projektor esetében, hogy a legegyszerűbb beállítások legyenek alkalmazhatóak, ha a nappaliban kerül telepítésre a házimozink. A kábelek elrendezéséért pedig a praktikus kábelfedő gondoskodik, így kiküszöbölhető az összegabalyodott drótok kerülgetése.

Négysarkos HV korrekciójával az Acer V7500 horizontális és vertikális képtorzítása minimális, 30 fokos szögtartományban hangolható megemelésnél, vagy eltolásnál. A felhasználók szabályos, négyszögletes vetített képet kapnak minden helyzetben.

Mi több, rendelkezésre áll opcionálisan a WirelessHD is, mely révén lenyűgöző 1080p full HD vetítés válik elérhetővé, kábelmentesen, kényelmesen. Mindössze egy dongle szükségeltetik, és máris nézhető a 60Hz-es full HD 3D stream, kábelek nélkül. Ráadásul a beépített 10 Wattos hangszóró még tovább növeli a felhasználói élményt.

Környezetbarát funkcionalitás

Az Acer EcoProjection technológia csökkenti az energiafelhasználást, akár 70 százalékkal. Mindehhez hozzájön még a testre szabható profilok jelenléte is, arra kihegyezve, hogy minél inkább gazdaságos és környezettudatos legyen a felhasználás. Az Acer ExtremeEco móddal kiterjeszthetjük akár 7000 extra órával az izzó élettartamát, megspórolva költségeket, biztosítva a projektor hosszú távú használatát. Az alacsony zajszint tiszta hangzást támogat, ezáltal prezentációk vezényelhetők le, illetve a szórakoztatás is garantált szinten tartható.

“Az Acer V7500 projektor a legfrissebb példája annak, hogy világszínvonalú mérnöki munkánk milyen teret nyert az otthoni mozizás területén” – fogalmazott Melanie Tarpey, az Acer periféria-üzletágának vezetője. “A termék kimagasló képminőséggel rendelkezik, mely révén a mozi- és televízió megszállotjai otthon is élvezhetik kedvenceiket” – tette hozzá.