TechAddikt Szoftver World of Warcraft Primal Flamesaber WoW mount a Heroes of the Storm For Azeroth eventjéből

Primal Flamesaber WoW mount a Heroes of the Storm For Azeroth eventjéből

MEGOSZTÁS

Jó hír a WoW mountok gyűjtőinek: exkluzív hátas érkezik a Heroes of the Storm-ban február 14-én élesedő For Azeroth eventből.

A lényeg rendkívül egyszerű: összesen 15 meccset kell lejátszanunk február 14-e és március 14-e közt úgy, hogy közben csapatban vagyunk egy baráttal. Kiemelten fontos, hogy egy olyan hőssel játsszunk, amely a Warcraft univerzum egyik képviselője.

Amint a questet megcsináltuk, érkezik a reward ingame loot formájában. Máris két jutalmat is kapunk, 1-1 mount formájában: érkezik a Heroes of the Storm-hoz a Flames of Judgement Charger, míg a World of Warcraft-hez pedig a Primal Flamesaber.

Fontos, hogy minden egyes meccset ugyanazzal a baráttal teljesítsük, máskülönben érvénytelen lesz a quest, és kezdhetjük elölről. Időnk lesz minderre, hiszen nem kevesebb, mint 1 hónap áll majd rendelkezésünkre. Az említett tartalom jövő héten élesedik, patch formájában.

A cikkhez a hátteret a World of Warcraft magyarországi forgalmazója, a Magnew biztosította.

World of Warcraft témájú cikkeink elkészítéséhez Acer Predator eszközöket használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág, MyActionCam

Szólj hozzá!