TechAddikt Hardver Fujitsu Szerelem első látásra: Peter első órái az új Fujitsu LIFEBOOK E548 modellel

Szerelem első látásra: Peter első órái az új Fujitsu LIFEBOOK E548 modellel

A Fujitsu mindig is kiemelt hangsúlyt fektetett arra, hogy a munkahelyek, azok alkalmazottai a lehető legjobb háttértámogatást kapják munkájukhoz. Most egy konkrét esetet mutatunk be, főszerepben Peter-rel.

Peter egy autóalkatrészgyártónál dolgozik, termékmenedzserként. A termékek fókusza alapvetően az autók beltéri kijelzőire irányul. Peter napjai nagy részét az irodában tölti. Az évek során Peter rájött arra, hogy az iroda önmagában nem végződik az asztalnál, ezért tudja, hogy szükség lehet nagyszerű kiegészítőkre is. Főként, hogy a munkaórái jelentős hányadát házon belüli meetingeken tölti.

Mivel minden harmadik évben esedékes Peter cégénél az új notebook biztosítása, a Fujitsu gondolt egyet, és meglepték Peter-t egy új Fujitsu LIFEBOOK E548 modellel.

Peter már az első pillanatokban beleszeretett újdonsült notebookjába, a Fujitsu LIFEBOOK E548-ba. Alapvetően a vékonysága és a pehelysúlya tetszett neki rögtön, ráadásul a 3D-dizájn is meggyőzően hatott rá.

“Nagyon fontos, hogy a cégnél, ahol dolgozol, megmaradjon a biztonság” – fogalmazott Peter, alapvetően az új notebook ujjlenyomatérzékelőjére utalva. “Ez az egyik leginkább szeretett tulajdonsága az új gépemnek, s természetesen az ereje, a kialakítása is igen meggyőző. Hatékony munkavégzést biztosít majd nekem, ezáltal termelékenyebb lesz a végeredmény” – zárta gondolatait.

Mindezeken felül Peter hatékonyan alkalmazza újdonsült társát az íróasztal mellett végzett feladatoknál, a meetingeken, valamint a termékmenedzselési feladatokat is nagyszerűen végzi az új Fujitsu LIFEBOOK E548 notebookal.

Szólj hozzá!