TechAddikt Tesztek PS4 játékteszt Call of Duty: Black Ops III bétateszt

[TESZT][PS4] Call of Duty: Black Ops III bétateszt

Elöljáróban megjegyezzük: bár a szalagcím tesztet sejtet, közel nem lesz olyan tartalmas és bő lére eresztett publikációnk, mint ahogyan azt hagyományos esetekben megszokhatták olvasóink.

call_of_duty_black_ops_iii_beta_techaddikt

Ugyanis volt szerencsénk kipróbálni a hamarosan érkező Call of Duty: Black Ops III béta verzióját, azon belül is a multiplayer leginkább fontos változásait. Megnéztük, hogy mindezen újdonságok miképpen hathatnak majd a játékélményre, illetve magára a játékosokra. A Call of Duty: Black Ops III betát PlayStation 4 platformon próbáltuk.

Kétségkívül a specialisták bevezetése az egyik legnagyobb újítás, négy karakterrel próbálkoztunk első körben, valamint a fejlődés folyamán újabb négy vált hozzáférhetővé. Kettő képességet kapunk, ebből az egyik indul aktívan, majd – mivel mint jeleztük is, a fejlődésen van a hangsúly – további szinteket elérve kibontakoztathatjuk a másodikat is (láttunk már hasonlót a Destiny-ben is).

Lesz jócskán lopakodás is a Call of Duty: Black Ops III-ban, így a taktikai-stratégiai elemek sem váratnak magukra ismét. A játékos megválaszthatja, melyik harci módot részesíti előnyben, a döntés adott minden szituációban.

A Call of Duty: Black Ops III-ban bevezetésre kerül a falon futás mód is, itt még éreztünk némi hiányosságot a tesztelés során (többszöri leeséssel jutalmazva ténykedésünket). A célzások, harci lemodellezések már most tetszetősnek tűntek, az AI megfelelően okos döntéseket hozott, bár egyelőre még tartalmaztak a pályák kiszámítható részleteket.

Novemberben érkezik az új CoD; a Call of Duty: Black Ops III úgy tűnik, folytatja azt a színvonalat, amelyet felállított az előző évek során. A jelenlegi, egyelőre négy scenario-t tartalmazó map viszonylag rövid idő alatt teljesíthető, nyilván ez is változik majd a végleges verzióban, sőt, komolyabb átalakításokkal is számolhatunk.

ÉRTÉKELÉS
Történet, cselekmény
86 %
Grafika, összhatás
90 %
Zene, hangeffektek
83 %
Hangulat
88 %
Szavatosság
82 %
Előző cikk[TESZT][PS4] God of War III Remastered – még mindig tud pluszt nyújtani az újragondolás
Következő cikkÚj modellek az LG vezeték nélküli audiolejátszó termékcsaládjában
teszt-ps4-call-of-duty-black-ops-iii-betatesztKipróbáltuk, tetszettek az első benyomások. A Call of Duty: Black Ops III bétatesztje alapján várjuk a végleges részleteket.