TechAddikt Hardver Thermaltake Thermaltake és Tt eSPORTS jelenlét a 2016-os Párizsban megrendezésre kerülő Games Week-en

Thermaltake és Tt eSPORTS jelenlét a 2016-os Párizsban megrendezésre kerülő Games Week-en

A Thermaltake és a Thermaltake Gaming Tt eSPORTS számos újdonsággal és izgalmas moddokkal vesz részt a Franciaországban megrendezésre kerülő 2016 Paris Games Week-en, melyet október 27-e és 31-e között rendeznek meg Porte de Versailles-ban. Az eseményen mutatkozik be az új ház koncepció is.

thermaltake-project-tower-2016-parizs-techaddikt

A Thermaltake prémium vízhűtéseket gyártó márkája a TT Premium egy már régóta várt projektet mutat be a Project The Tower 900 TG teljes méretű házzal. A szinte mindenhonnan tökéletes betekintést nyújtó számítógépház „ablakai” 5mm vastag edzett üvegből.

A projektben nem csak a Thermaltake vett részt, hanem Mathieu Heredia a WaterMOD France tulajdonosa is. Heredia a 2015-ös Thermaltake CaseMOD Invitational Season keretében ismertette elképzelését, hogy egy letisztult, mindenhonnan jól látható és a beltér szépségét kihangsúlyozó műalkotást szeretne létrehozni, mely akár egy lakás dísze is lehet.

A már gyártásba kerülő ház, pont ezért két fajta színben rendelhető, feketében és fehérben. Az eredeti ötletet a Thermaltake továbbfejlesztette és annak megfelelően módosította a belső tér kialakítását, hogy az könnyen szerelhető és tágas legyen, valamint a letisztultság érdekében a kábelek is elrejthetők.

A Project The Tower 900 TG már előrendelhető, az első példányok novemberben fognak megérkezni Európába és az Egyesült Államokba egyaránt.