TechAddikt Hardver ADATA USB-C adapterek és elosztók az ADATA újdonságai közt

USB-C adapterek és elosztók az ADATA újdonságai közt

Az ADATA számos terméket jelentett be, melyekkel az a célja, hogy hogy az USB-C csatlakozó szélesebb körben is elterjedjen.

adata-usb-c-otg-olvaso-techaddikt

Az új megfordítható USB szabvány kompatibilis például az USB-A és a HDMI-vel, valamint a korábbi csatlakozókkal, mint a VGA (D-sub). Az ADATA hisz abban, hogy az új fejlesztés – az USB-C – előnyös a vásárlóknak. A megfordítható csatlakozót egyszerűbb hozzákapcsolni eszközeinket – ezzel is gyorsabb adatátviteli sebességet és jobb jelerősséget biztosít. Az új adapterekkel, kábelekkel és elosztókkal az USB-C szabványon keresztül sokkal több eszközt csatlakoztathatunk. Minden kábel, adapter magas minőségű anyagból készült, optimalizálva az adathordozó képességhez.

Hordozhatóság: USB-C OTG olvasó és USB-C elosztó

Az adatokhoz való hozzáférés nagyon könnyű, az USB-C OTG olvasó kombinálja az USB-C, USB-A és a microSD/SDXC/SDHC szabványokat is támogatja, mindezt egy ultrakompakt kártyaolvasóba. Kiváló módja a tartalom és az eszközök összekapcsolásának. Az USB-C elosztónak van USB-C, USB-A és HDMI csatlakozója is, valamint az USB csatlakozón keresztül képes tölteni is más eszközöket. A HDMI port más eszközökről megjeleníti a tartalmakat, mint például a notebookok, okostelefonok és TV-k, valamint széles kőrű kompatibilitást is biztosít.

Videó csatlakozás: USB-C – HDMI és VGA

Az ADATA olyan adaptert alkotott, ami a digitális és analóg jeleket is képes továbbítani az USB-C csatlakozóval, mint például a HDMI és VGA. A termékek lehetővé teszik a könnyű videokapcsolat létrehozását okostelefonok, tabletek és egyéb USB-C vagy videobemenettel ellátott eszközök, mint a TV set-top box, játékkonzol és audio-video vevőegység között. Az USB-C – VGA adapter azon felhasználók számára készült, akiknek szükségük van a tartalmakat projektoron keresztül is megjeleníteni. Ez talán az egyik legszélesebb körben használt csatlakozó típus.

Erőteljes átvitel: USB-C kábel és adapter

Az ADATA USB-C kábelek erős anyagokból készültek, melyek ellenállnak az olyan behatásoknak, mint a hajlítás, csavarás és húzás. Prémium felépítésük lehetővé teszi a 100W teljesítmény leadását, az E-MARK vezérlővel támogatják a gyorstöltést, valamint a tömörítés nélküli 4K UHD teljes adatátvitelt az USB 3.1 Gen 2 szabványnak köszönhetően. Továbbá az ADATA kompakt USB-C – USB-A adapter is bemutat, mellyel a világon szinte minden eszközünket kompatibilissé tudjuk tenni, ráadásul adatvesztés nélkül.