TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft 7.3 PTR: újra Doomsayerek, most Dalaranban

World of Warcraft 7.3 PTR: újra Doomsayerek, most Dalaranban

Ismerősek lehetnek a Doomsayerek a World of Warcraft világából: Stormindben és Orgrimmarban feltűntek már nem egyszer, legutoljára a Cataclysm indulásánál.

Most ismét visszatérnek, konkrétan a hamarosan megjelenő, ám most még csak a PTR-en elérhető 7.3-as verziószámú patchben. A célhelyszín ezúttal Dalaran lesz.

Dalaranban fognak tehát keringeni a Doomsayerek, és feladatuk a próféciák hangoztatása, valamint a lakosok bíztatása (utóbbiak betegek néhányan, és kiábrándultak teljesen – hogy miért, majd kiderül hamarosan).

Ezzel párhuzamosan lesz Khadgar Raven mount is, legutóbbi PTR kalandozásunk során ez is kiderült. Megnéztük az Antorus raid tesztfázisát, valamint a Whispers of the Frightened World-öt is testközelből szemléztük. Ja, és persze lesz új transmog vonal is.

Egyébként ezek a Doomsayerek nem azok, amiknek látszanak valójában. Legalábbis nem olyanok, mint a Cataclysm idejében voltak; ráadásként be is lehet tőlük szerezni dolgokat, mint például a Pocket Fel Spreadert (speciális toy item).

Végül pedig nézzük, melyek az új pamphletek, amelyeket megkaparinthatunk a World of Warcraft 7.3-as patchben érkező Doomsayerektől:

Scribbled Pamphlet
Worn Pamphlet
Damp Pamphlet
Crumpled Pamphlet
Odorous Pamphlet
Prophetic Pamphlet
Tattered Pamphlet
Stained Pamphlet
Ominous Pamphlet
Demonic Pamphlet
Blackened Pamphlet
Scrawled Pamphlet

Partnerünk a Magnew, a World of Warcraft hazai disztribútora.

World of Warcraft témájú cikkeinkhez Acer Predator gaming termékeket használunk.

A Techaddikt.hu szerkesztősége a Telenor HelloData mobilinternethozzáférését használja a könnyebb, gördülékenyebb munka érdekében.

Szólj hozzá!