TechAddikt Szoftver World of Warcraft World of Warcraft: elkezdődött a Brewfest

World of Warcraft: elkezdődött a Brewfest

Ismét megérkezett a World of Warcraft világába az Octoberfest azerothi megfelelője, a Brewfest. Idén szeptemben 20-tól október 6-ig gyűjthetünk össze mindent, amire szükségünk van és közben ihattunk annyit, amennyi belénk fér – derül ki a worldofwarcraft.hu beszámolójából.

world_of_warcraft_brewfest_2015_techaddikt

Az esemény ideje alatt szerezhetjük meg a Brewmaster címet, illetve mountokat és egyéb tárgyakat vehetünk Brewfest Prize Tokenekért cserébe. Coren Direbrew is visszatér, hogy elrontsa mindenki szórakozását, őt legyőzve ilvl 670-es trinketeket szerezhetünk.

Ezen felül altok szintezéséhez igen praktikus buffot szedhetünk össze reggel 6:15-kor és este 6:15-kor. Vol’jin vagy High Tinker Mekkatorque beszédet mond a táboroknál és aki jelen van, megkapja a Brewfest Enthusiast buffot, amely két óráig tart és 10% XP bónuszt ad.

Nyeremények

Aki összegyűjt elég Prize Tokent, az beválthatja ezeket Blix Fixwidgetnél (H) vagy Belbi Quickswitchnél (A), akiket Orgrimmar vagy Ironforge előtt találtok. A megvásárolható tárgyak a következők:

Felszerelés:

Brew of the Month:

Mount kinézetét módosító tárgyak:

Játékok: 

Battle Petek:

Heirloom fejlesztések:

Tokenek összegyűjtése:

Egy karakter egy nap 20 Tokent szerezhet a napi küldetésekből, illetve további 2 db-ot minden sikeresen teljesített kos versenyért. Ezen felül egyszer összegyűjthetünk 20 Tokent a bevezető küldetésekből és 40-et, ha legyőzzük Coren Direbrew-t BRD-ben és kinyitjuk a Direbrew’s Dire Brew-t.

Coren Direbrew:

BRD-ben található és gyorsan eljuthatunk hozzá, ha feljelentkezünk LFG-re. A következő 670-es trinketeket dobja:

Ezen felül minden nap kapsz egy Keg Shaped Treasure Chestet, mikor először legyőzöd Corent. Ebben találhatóak az egyéb lootok:

Játéktesztjeinkhez ASUS ROG GR8 PC-t használunk, melyről itt olvasható tesztünk: http://www.techaddikt.hu/teszt-asus-rog-gr8-konzolborbe-bujtatott-asztali-gamer-pc/