TechAddikt Fotó, videó, film Canon 1 TB tárolókapacitást nyújt a Canon Connect Station CS100

1 TB tárolókapacitást nyújt a Canon Connect Station CS100

Akár 1 terabájtnyi adat tárolására és megőrzésére is képes lehet, továbbá a család központi fotó- illetve film-tárhelyeként is működhet a Canon Connect Station CS100, melynek használatával többet senkinek sem kell azon gondolkoznia, hogy vajon melyik memóriakártyára vagy eszközre mentette az anyagait.

canon_connect_station_cs100

Az NFC technológiának köszönhetően a fotók és videók egyetlen érintéssel átemelhetők az NFC-s Canon fényképezőgépekről és videokamerákról1.

A kedvenc felvételeink emellett sok más egyéb eszközről is áthelyezhetők a Connect Station CS100-ra. A más kamerákkal rögzített események USB-kábelen, vagy közvetlenül a memóriakártyáról is átmásolhatóak. Az okostelefonnal vagy táblagéppel elkapott spontán felvételek Wi-Fi-n is feltehetőek egy webböngésző segítségével, vagyis minden eddiginél könnyebben gyűjthető össze valamennyi kép és videó egyetlen tárhelyre.

Rendezze és élvezze és képeit nagy képernyőn

Ha már átmentette anyagait a Connect Station CS100-ra, akkor minden készen áll, hogy otthonában barátaival vagy családjával újra átélhesse a különleges pillanatokat – az idei sízéstől egészen az esküvőkig. A Connect Station CS100 HDMI-vel csatlakoztatható a nagyképernyős TV-kre, így a fotók és filmek valóban olyan minőségben jelennek meg, amit megérdemelnek. Ha valaki a mobileszközeit részesíti előnyben, akkor az albumok tartalmai egy webböngésző segítségével vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is átvihetőek tabletre, mobiltelefonra, vagy akár PC-re is.

A Connect Station CS100 emellett arra is lehetőséget kínál, hogy a képkönyvtárakat a tévén rendezgesse – az erre a célra készült infravörös távirányítóval időrendi sorrendben is megnézheti a képeket, vagy egyes témákat összefogó albumokat készíthet belőlük.

Megosztásra született

A barátok és a családtagok szinte valós időben követhetik a legújabb kalandokat. A CANON iMAGE GATEWAY használatával a Connect Station CS100-zal a képek és videók könnyen megoszthatók többféle közösségi hálózati webhelyen – valamint az iristán, a Canon felhő alapú képkezelő rendszerén –, ahol bárki megnézheti azokat, bárhonnan. Az albumokban tárolt fotók teljes felbontásban átküldhetők más Connect Station CS100 tárolókra is a világ bármely pontjára. A tárolt képek akár ki is nyomtathatók PC közbeiktatása nélkül: amihez csak egy PictBridge-kompatibilis, vezeték nélküli hálózatra csatlakozó nyomtatóra van szükség.

A Connect Station CS100 11 nyelven lesz elérhető.