TechAddikt Hardver Acer Az Acer Predator Z301CT nyerte a CES Legjobb innováció díját, egyéb elismerések...

Az Acer Predator Z301CT nyerte a CES Legjobb innováció díját, egyéb elismerések a márkának

A Predator Z301CT, a világ első 21:9 képaránnyal rendelkező hajított, szemkövető funkcióval ellátott monitora elnyerte a Legjobb innováció díjat, az első helyezést a Perifériák kategóriában – áll a gyártó sajtóközleményében.

acer-chs-periferia-nap-2016-aprilis-techaddikt-003

Továbbá a Swift 7 ultravékony notebook és a vékony Spin 7 átalakítható notebook is díjat nyert Hardver és komponens kategórián belül a CES 2017-en.

A termékek számos mustrán estek át a CES 2017 keretein belül, olyan független, ám nemzetközileg elismert mérnökök és egyéb szakemberek által, akik kifejezetten a 28 kategórián belül felsorakoztatott konzumer elektronikai termékekre fókuszáltak.

A Legjobb innováció díj méltó nyertese, a Predator Z301CT monitor átesett minden olyan ellenőrzésen a független zsűri által, amely az impresszív technológiákat vette górcső alá a PC periféria kategóriában – itt kapott az Acer terméke magasabb pontozást, mint bármely más területen. A Predator Z301CT a világ első 21:9-es hajlított monitora, ráadásul szemkövető funkcióval is rendelkezik. Ez a technológia biztosítja a gamereknek az irányítás teljes értékű élményét, ezáltal sokkal közvetlenebb és dinamikusabb lesz maga a játékélmény – gyorsabb reakciókkal, pontosabb célzásokkal és kevésbé pontatlan, még gyorsabbra hangolt lövésekkel úgy, hogy a billentyűzet és az egér szinte háttérbe szorul.

A 30 colos, 1800R hajlított ultrawide full HD eszköz 2560×1800 képpont felbontást garantál, lag- és elmosódásmentes megjelenítést, köszönhetően az NVIDIA G-SYNC technológiának, valamint a lenyűgöző 200Hz-es képfrissítési rátának, a gyors 4ms válaszidőnek és a 178 fokos betekintési szögeknek.

Az Acer Swift 7, a világ legvékonyabb notebookja szintén CES 2017 elismerést kapott. 1 centiméternél is vékonyabb, ultrakönnyű, hihetetlen hordozhatóságot kapunk általa, plusz akár 9 órás akkumulátor-üzemidővel is számolhatunk. Elegáns, teljesen alumínium burkolattal, valamint Corning Gorilla Glass üvegbevonattal rendelkezik, rendkívüli rugalmassággal és karcoldódásmentes felülettel. A belső kialakítás arany árnyalatú, míg a külső matt fekete, az extra precíziós érintőpad gyémántalakzatot idéző vonalakkal hozza el a minimalista luxust

Az Acer Spin 7, a világ legvékonyabb kihajtható és alakítható netbookja szintén beválogatásra került a CES 2017 díjazásába, úgyhogy minden együtt van ahhoz, hogy nagy sikerként könyvelje el a gyártó az ottani jelenlétet. Ez az eszköz teljesen alumínium tokozásban érkezik, 14 col képtálós full HD IPS kijelzővel, Corning Gorilla Glass technológiával felvértezett érintőpanellel. Az alakítható notebookkal akár 8 órán keresztül dolgozhatunk, kifejezetten vékony és pehelysúlyú, ezáltal garantált az extrém egyszerű hordozhatóság és felhasználás.