TechAddikt Notebook Lenovo CES 2016: jelenleg a legvékonyabb átalakítható laptop a Lenovo YOGA 900S

CES 2016: jelenleg a legvékonyabb átalakítható laptop a Lenovo YOGA 900S

A Lenovo bemutatta eszközeinek legújabb generációját: nyolc új laptopot, asztali gépet és monitort a YOGA, az ideapad és az ideacentre márkanevek alatt, amelyek magasabb szintre emelik a PC-használati élményt a munkavégzés, a szórakozás és a játékok futtatása során.

lenovo-yoga-900s-ces-2016-techaddikt

A termékkínálat, élén a YOGA 900S ultrahordozható átalakítható laptoppal, a választás széles skáláját tárja a vásárlók elé a teljesítmény, az esztétika és a mobilitás terén.

YOGA 900S – A legvékonyabb átalakítható laptop

A tetszetős, karcsú kinézetű, szénszálas konstrukciójú YOGA 900S jelentősen könnyebb és vékonyabb az előző modelleknél 12,8 milliméteres vastagságával és 999 grammos tömegével. Akár 10 és fél óra időtartamú3 videolejátszási képessége révén egyetlen akkufeltöltéssel használhatják az utasok egy hosszabb ideig tartó járaton is. Az átalakítható, 360 fokban elforgatható, óraszíj szerű forgópánttal felszerelt, négy üzemmódban használható laptop lehetővé teszi, hogy hosszabb utakon is dolgozhassunk laptop módban az Intel® Core™ m7 processzorig terjedő lapkaválasztékkal, vagy böngészhessük a közösségi oldalakat tablet módban. A YOGA 900S átalakítható laptop magával ragadó szórakozási élményt nyújt Dolby Audio™ Premium beépített hangrendszerének köszönhetően, amely garantálja számunkra a kristálytiszta hangzást, míg az opcionális QHD kijelző (2560×1440) a csúcsminőségű megjelenítésről gondoskodik. Újdonságként a YOGA termékcsaládban a YOGA 900S támogatja az opcionális aktív toll használatát, így a művészek szabadon alkothatnak, a jegyzetelők pedig egyszerűen kezelhetik a teendőik listáját.

Lenovo Y sorozat – Magasabb szintű játékélmény az Y900-zal

A PC-s játékok a reneszánszukat élik: elemzők szerint a piacuk 2018-ra meghaladja majd a 35 milliárd dolláros méretet, részben a kiváló grafikának és processzorteljesítménynek, részben az e-sportok és az ingyenes játékok iránti rajongás megállíthatatlan növekedésének4. Hogy kiszolgáljuk a folyamatosan növekvő igényeket, négy új géppel bővítjük az Y sorozatú gaming termékcsaládot, amelyek nagy teljesítményt és kiváló hordozhatóságot kínálnak a lelkes gamereknek. Az utazás közben is játszók érdeklődését egészen biztosan felkeltő Y900 biztosítja a magával ragadó játékélményt mind otthon, mind a barátunk játékbarlangjában. Élvezze ki egyszerre a nagyobb teljesítményt és memóriát, valamint a felpörgetett grafikát a turbó gomb megnyomásával. A kiemelkedő játékteljesítményt biztosító négymagos, hatodik generációs Intel Core i7 K-series processzorral, NVIDIA® GTX 980M grafikus rendszerrel, mechanikus, háttérvilágítással rendelkező többszínű billentyűzettel és 17 hüvelykes kijelzővel ellátott Y900 készen áll a legkeményebb virtuális csaták megvívására.

ideacentre Y900 RE (Razer Edition) és a Lenovo első hajlított képernyőjű gaming monitora, az Y27g

Az egyik legelismertebb gaming életstílus márkával, a Razerrel való együttműködésünk révén cégünk hardver szakértelmét ötvöztük a Razer lenyűgöző játék technológiájával és Chroma fényeffektjeivel. Első közös termékeink a felső prémium kategóriás Y900 RE ideacentre számítógép és a Lenovo Y27g RE hajlított képernyőjű monitor. Az ideacentre Y900 RE megtartja a jelenlegi Y900-as asztali gépek a felhasználók által kedvelt egyszerű bővíthetőségét és nagy teljesítményét, és mindezeket egy négymagos, hatodik generációs Intel Core i7 K-series processzorral és kettős NVIDIA GTX 970-es diszkrét grafikával kombinálja.

Az ideacentre Y900 RE mindezeken túlmenően a Razer Edition formavilágát, egy Razer Chroma billentyűzetet és egeret, valamint a Razer Chroma többszínű fényhatást hozza el a gamereknek. Az egyszerűen bővíthető és karbantartható ideacentre Y900 RE stílusos, félig átlátszó oldalpanele egy kar lenyomásával távolítható el. Annak érdekében, hogy a gamerek minél jobban elmerülhessenek a játékok élményében, megalkottuk az első, 27 hüvelykes FHD VA hajlított gaming kijelzőpanelünket. Az Y27g Curved Gaming Monitor a ma kapható egyik első hajlított képernyőjű gaming monitor, amely 144 Hz-es gyors frissítéssel és 8 ms-os válaszidővel büszkélkedhet. Az Y27g szintén elérhető Razer Edition kivitelben, egyedi Chroma fényhatásokkal.

Ideacentre 610S: Kompakt otthoni PC projektorral

Kifejlesztettük az ideacentre 610S-t, hogy a családi szórakozás egy egészen új élményét nyújtsuk a felhasználóinknak. Ez a világ első kompakt otthoni számítógépe egy opcionális, eltávolítható, vezeték nélküli projektorral.2 A felhasználók bármelyik falat egy pillanat alatt 100 hüvelykes házimozivá alakíthatják, amelyben kivetíthetik és lejátszhatják kedvenc videoikat, vagy nyaralásról készült képeiket. A kisméretű, stílusos házban nagy teljesítményt nyújtó PC egy teljes kiépítésű asztali számítógép funkcionalitását kínálja. Az ideacentre 610S magában hordozza szokásos méretű társainak tűzerejét, köszönhetően a zökkenőmentes szórakoztatást megvalósító, a 6. generációs Intel Core i7 processzorig terjedő lapkaválasztéknak, az NVIDIA GTX 750Ti 2GB GDDR5 desktop játékhoz szánt grafikus rendszernek, a 16 GB-ig terjedő kapacitású DDR4 memóriának és a 2 TB-ig terjedő kapacitású háttértárnak. Egyedülálló háromszögletű dizájnja és fém kivitele révén ez a plug and play erőmű bármilyen lakberendezési stílushoz illeszkedik.

 Az izmos ideapad 700

Mind a 15, mind a 17 hüvelykes ideapad 700 felturbózott funkciókkal büszkélkedhet kedvező áron. A gépek a hihetetlen teljesítményt és energiahatékonyságot nyújtó legújabb, 6. generációs Intel Core i7 Standard Voltage processzorokig terjedő lapkaválasztékkal, NVIDIA GTX 950M grafikával, 1 TB-os bőséges tárkapacitással és opcionális JBL sztereó hangszórókkal érkeznek.

A könnyű és gyors ideapad 710S

Azok számára, akiknek fontos a jó hordozhatóság, a 13 hüvelykes ideapad 710S laptop 6. generációs Intel Core processzora lehetővé teszi a hihetetlenül kompakt és könnyű, mindössze 1,16 kg-os tömegű kivitelt a teljesítmény feláldozása nélkül. Nem csupán választható Intel Iris grafikát és ultra vékony kijelzőt kínál, hanem akár 256 GB-os kapacitású, nagysebességű PCIe SSD-vel pörgeti fel a teljesítményt, így a felhasználók még gyorsabban futtathatják az alkalmazásokat és küldhetnek fájlokat. Internetezzen és férjen hozzá az online tárhelyekhez a standard Wi-Fi-nél akár háromszor gyorsabb átviteli sebességgel az ideapad 710S-t használva5.

„Az innováció a Lenovo lényege, és mi arra törekszünk, hogy olyan új számítógépes élményeket találjunk ki és alkossunk meg, amelyek meghaladják nem csak a jelen, de a jövő várakozásait is” – mondta John Jia, a Lenovo PC Business Group alelnöke. „Ahhoz, hogy ezt elérjük, valódi emberek valódi számítógépes igényeit állítjuk a dizájnnal és teljesítménnyel kapcsolatos döntéseink középpontjába. Felismertük a fájdalmas pontokat, s folyamatosan finomítjuk és megújítjuk a technológiáinkat, hogy még könnyebb, gyorsabb és nagyobb teljesítményű eszközöket hozzunk létre, melyek egyesítik a technológiai szaktudást és a kiemelkedő dizájnt a felhasználói élmények fokozása érdekében.”