TechAddikt Notebook Lenovo Új fogyasztói laptopokat mutatott be a Lenovo

Új fogyasztói laptopokat mutatott be a Lenovo

A Lenovo a Tech World-öt, a vállalat első globális innovációs eseményét megelőzően mutatta be három új fogyasztói laptopját. Az új Lenovo Z41, Z51 és ideapad 100 laptopok ideális választást jelentenek azok számára, akik értékelik az egyszerűséget, a funkcionalitást, és tartalmat kívánnak létrehozni, szerkeszteni, vagy egyszerűen csak multimédiás élményre vágynak.

lenovo_z51_techaddikt

Az új 14 hüvelykes Lenovo Z41 és a 15 hüvelykes Lenovo Z51 laptopok egyszerre testesítik meg az otthoni szórakoztató központot és a nagy teljesítményű munkaállomást. A lenyűgöző Full HD kijelző, az opcionális dedikált AMD videokártyával és Dolby DS 1.0 Home Theater Surround Sound hangrendszerrel nyújt teljes felhasználói élményt, amelyek révén a laptopokkal egyszerűen streamelhetünk videókat, tölthetünk le zenéket és játszhatunk játékokat. Köszönhetően a korszerű 802.11 a/c Wi-Fi technológiának az új Lenovo Z41-gyel és Lenovo Z51-gyel akár háromszor gyorsabb internetezés lehetséges az átlagos laptopokhoz képest, így gyorsabban böngészhetünk, streamelhetünk és tölthetünk le különböző tartalmakat. Az új Lenovo Z51 és Z41 ébenfekete, fehér és karmazsinvörös (kizárólag a 14 hüvelykes modellnél) színben érhetőek el.

Az új Lenovo Z51 opcionálisan tartalmazza az Intel® RealSenseTM 3D-s kamerát is, hogy elhozza használójának a valódi 3D életérzést. A teljes 1080p felbontású képet kínáló, mélységérzékelővel ellátott, forradalmian új 3D kamera lehetővé teszi, hogy az új Lenovo Z51 úgy érzékelje a mélységeket, mint az emberi szem. A felhasználók 3D-ben szkennelhetnek tárgyakat 3D-s nyomtatáshoz, 3D-s játékokat játszhatnak vagy gesztusokkal vezérelhetik a laptopot.

A Lenovo az ideapad 100 laptop létrehozásakor azokra gondolt, akiknek csak a legszükségesebb funkciókra van szükségük, mint például a szörfölés a neten, tartalmak létrehozása és listák kezelése. Az akár Intel® BayTrail-M N3540 processzorral és 500 GB-os HDD-vel, valamint, integrált Intel® grafikával ellátott modellel a felhasználók egy gyors processzort, nagy tárhelyet és jó képminőséget kapnak. Az új ideapad 100 akár 4 órás üzemidőre is képes egyetlen töltéssel, így a felhasználók zavartalanul internetezhetnek és nézhetnek videókat. Az új 14 hüvelykes ideapad 100 csupán 20,2, míg a 15 hüvelykes modell pedig 22,6 milliméter vastag, és ébenfekete kivitelben érhetőek el.

„A Lenovo Z41, Z51 és az ideapad 100 laptopokat kifejezetten azok számára készítettük, akik az egyszerűséget és a funkcionalitást részesítik előnyben. Mivel azonban az ügyfeleink sokszínűek, így a termékekeink sem lehetnek egyformák. A három új laptop esetében vásárlóink választhatják ki, hogy melyik a számukra a legmegfelelőbb a két multimédiára specializált és az egy ’mindenes’ eszközünk közül.” – mondta Bai Peng, a Lenovo notebook üzletágának alelnöke és vezérigazgatója.