TechAddikt Hardver Razer A Razer bemutatja az új Hammerhead True Wireless hallójárati fülhallgatóját,

A Razer bemutatja az új Hammerhead True Wireless hallójárati fülhallgatóját,

A Razer bejelentette a Hammerhead True Wireless fülhallgatók második generációjának megjelenését. Az új fülhallgatók Razer Chroma RGB világítással és aktív zajszűréssel (ANC) egészültek ki a szinte korlátlan testreszabhatóság és a kompromisszummentes hangzás érdekében.

Az új Hammerhead True Wireless fülhallgató valódi előrelépés. Az eszköz Razer Chroma RGB™ világítással, feed forward ANC kettős környezeti zajszűrős (ENC) mikrofonnal, valamint hallójárati szilikon illesztékekkel bővült, miközben megmaradt a Razer ultra-alacsony késleltetésű játékmódja (60 ms) is. Az új Hammerhead True Wireless akár 32,5 óra akkumulátor-üzemidejével tökéletesen illeszkedik a gamerek mobil életmódjához.

A hangélmény további fokozása érdekében a Hammerhead True Wireless fülhallgató zökkenőmentesen csatlakozik a Razer Audio alkalmazáshoz (elérhető a Google Play Áruházban és az Apple App Store-ban), amely bármilyen Bluetooth-kompatibilis eszközön lehetővé teszi az egyedi hangprofilok testre szabását a zenéhez és a játékhoz.

Előző cikkNégy EISA díjat nyert a TP Vision
Következő cikkSamsung: bár átalakulhatott az otthon szerepe, de televízióra mindig szükségünk lesz