TechAddikt Hardver Razer Razer DeathAdder: 10 milliós értékesítési darabszám

Razer DeathAdder: 10 milliós értékesítési darabszám

A Razer DeathAdder, a Razer ikonikus gamer egere egy fontos kereskedelmi mérföldkőhöz érkezett, mivel 2006-os bevezetése óta több mint 10 millió darab talált belőle gazdára. A DeathAdder forradalmi teljesítményéről és ikonikus kialakításáról hosszú élettartama és töretlen népszerűsége tanúskodik. Számos díj mellett világszerte elnyerte a rajongók szeretetét is.

A DeathAdder gondosan megtervezett ergonomikus kialakítása révén kiválóan alkalmas a játékosok két legnépszerűbb egérfogó pozíciójához – a karmos és a tenyeres fogáshoz – a több éves „érési” folyamat eredményeképp pedig maximális teljesítményre képes.

A DeathAdder Elite és a DeathAdder Essential a játékvilág legrangosabb egércsaládjának két legújabb tagja. A család zászlóshajója, a DeathAdder Elite most már egy natív 16 000 DPI érzékenységű optikai szenzorral, valamint a maximális irányíthatóság és pontosság érdekében a Razer saját fejlesztésű, szabadalmaztatott mechanikus egérkapcsolóival rendelkezik.

A DeathAddernek – a játék- és csapatmárkás kiadásokat is beleértve – eddig 25 változata jelent meg. A bajnokságok győzteseinek kedvenceként a DeathAdder olyan esport óriások színeiben is feltűnt, mint a Team Liquid és az SKT-1. Faker, a League of Legends szupersztárja már azelőtt, hogy hivatásos játékossá vált volna Razer DeathAddert használt. Ezután a DeathAdderrel megnyerte a 2013-as, 2015-ös és 2016-os világbajnokságot is.

A DeathAddert minden műfaj játékosai szeretik és szívesen választják egerüknek, a játékkiadók pedig a Razerrel együttműködve, gyakran díszítik a DeathAddert AAA-címeik grafikáival, elhozva a játékosok számára az Overwatch, a Destiny 2, a Rise of the Tomb Raider, a Call of Duty: Black Ops, a World of Tanks, a Dragon Age II és a Guild Wars kiadásokat.

A DeathAdder volt az első gamer egér, amelyet balkezes változatban is gyártottak. A közösség véleményére hallgatva a Razer a jobbkezes változat tükörképeként készítette el a DeathAddert, és ezzel megfelelt egy olyan egér iránt támasztott igényeknek, amelyet eleve úgy terveztek meg, hogy tisztességtelen előnyhöz juttassa a balkezeseket.