TechAddikt Hardver Razer Kristálytiszta csevegést és alacsonyabb környezeti zajt ígér az új Razer Tetra

Kristálytiszta csevegést és alacsonyabb környezeti zajt ígér az új Razer Tetra

A Razer forgalomba hozta a Razer Tetrát, egy PS4-en, Xbox One-on, Nintendo Switch-en, PC-n és mobil eszközökön használható, ultrakönnyű chat fejhallgatót, amely a kristálytiszta csapatkommunikáció érdekében egy professzionális minőségű mikrofonnal is rendelkezik.

A Razer Tetra egy egyfüles kialakítású, konzolos chat-fejhallgató, amelyet kifejezetten azon játékosok számára terveztek, akik szeretnék élvezni otthoni hangrendszerük előnyeit, de a csapattársaikkal történő kommunikációról sem mondanának le. Számos játékosnak komoly térhatású hangszórórendszere van, hogy élvezhessék a magával ragadó film- és játékhangokat, és annak ellenére, hogy sokan mikrofonos fejhallgatót használnak a játék hangjához és a kommunikációhoz, mások inkább a médiarendszerük által nyújtott nagyszerű hangélményt részesítik előnyben.

Akadálytalan kommunikáció bármilyen környezetben

A mai multiplayer játékokban kulcsfontosságú a kommunikáció a csapattársakkal. A Razer Tetra kristálytiszta kommunikációt biztosít még a leghangosabb audiorendszerek mellett is. A kardioid mikrofont egy fókuszáltabb felvételi tartományra hangolták, így csökkentve az oldalról és hátulról érkező környezeti zajokat, kiemelkedően tiszta hangminőséget biztosítva a hagyományos chat-headsetekhez képest.

Az in-line hangerőszabályozóval a csata közben is a játékosok keze ügyében van az összes fontos beállítás, hogy a játék során is könnyedén hozzáférhessenek a hangerőszabályozó-csúszkához és mikrofon-némító funkcióhoz.

„Otthoni szórakoztató rendszere részeként sok játékos fektetett be térhangzású hangszórórendszerekbe” – nyilatkozta Alvin Cheung, a Razer periféria üzletágának alelnöke. “A Razer Tetra segítségével a játékosok házimozi hangszóróikon élvezhetik a csata robbanásainak hangjait, vagy az út morajlását egy verseny során, miközben továbbra kapcsolatban vannak csapattársakkal, hogy megnyerjék a játékot.”

Rendkívül könnyű, ergonomikus kialakítás

A hosszú játékidőre tervezett Razer Tetra súlya mindössze 70 g, így ideális a több órányi kényelmes, megszakítás nélküli játékhoz. A megfordítható kialakítás révén, a maximális kényelem és rugalmasság érdekében a mikrofon és a fülhallgató a fej mindkét oldalán hordható. Az állítható fejpánt-csúszka biztosítja a tökéletes – bosszantó fejszorítás és fülnyomás nélküli – illeszkedést, amelyet a műbőr fülpárnák és a puhahab párosítás is elősegít.

A 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkező Razer Tetra kompatibilis az Xbox One, a PS4™ és a Nintendo Switch konzolokkal, valamint a személyi számítógépekkel és a mobil eszközökkel. A Razer Tetra dedikált PS4™-es változatban is elérhető lesz (csak EU-ban).